Ce lucruri iti trebuie la o casa?

Ce lucruri iti trebuie la o casa? Ca obiecte, utile. La ele as vrea sa ma refer. Uitandu-ma prin casa, am indentificat cateva…lipsuri. De fapt nu sunt numai lipsuri, dar sunt obiecte care au o anumita varsta si, vreau nu vreau trebuiesc schimbate. Ca o voi face in perioada urmatoare sau va trebui urgent sa o fac (din cauza vreunei defectiuni) timpul imi va arata. Sper sa nu se iveasca vreo urgenta. Adica, situatia din primul caz.

 

1. Un boiler! Dar, nu orice boiler, un boiler inox, cu doua serpentine, pentru instalatia solara presurizata. Acesta imi va permite sa incalzesc apa calda pentru baie si pentru bucatarie. Chiar daca unii ar zice ca boilerul electric este cel mai bun eu unul il consider un mare consumator de curent electric si nu prea il vreau.

2. Am vazut pe site-ul eglobalmarket.ro si panouri solare presurizate. De ce sunt bune? Pentru ca aceste panouri solare, fata de cele neprezurizate, functioneaza in toate cele 12 luni ale anului. Si, boilerul de la punctul 1 se leaga cu cea am zis la punctul 2 !!

Deci, imi doresc asa ceva! La vara, cand voi renova cealalte parte a casei, iau ij calcul acest lucru. Daca pun acoperis nou, va trebui sa iau o decizie, deoarece nu voi mai umbla la el, multi ani dupa aceea.

Acum, daca tot ati aflat ca locuiesc la casa, zic ca ar trebui sa-mi produc eu energia termica, ca de consumat, consum.

Este adevarat ca nu pot sa-mi fac toate aceste achizitii, utile de altfel, intr-un singur an. Va trebui pentru inceput sa-mi fac o priotizare a investitiilor pe urmatorii ani. Sunt persoane care m-au inspirat si, am sa iau exemplul lor. Mai ales ca pe langa aceste obiecte utile, cum le-am numit la inceputul articolului, as mai avea nevoie si de cateva parti de mobilier. Ma refer la o canapea extensibila pentru living, dar de doua locuri. Nu datorita pretului, ci datorita locului in care vreau sa o amplasez.

Asadar, am planuri mari, pentru viitorul apropiat, sper sa le si pot duce la capat.

 

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s