Traduceri legalizate. Academia de traduceri

ac Cati dintre noi nu ne-am lovit de marea problema a necesitatii de a face traduceri legalizate? Vrei sa pleci undeva… Undeva in strainatate? La munca! Cu contract de munca, fireste…nu asa la intamplare! Chiar daca si pe acolo lucrurile nu mai sunt ca prin anii 2004-2008. Sau ati avut deja nevoie, fiind plecat, de traducere germana romana. Deci, ati trecut prin asa ceva! Si, este imposibil sa nu fi avut nevoie sa faceti traduceri legalizate, dupa actele originale. Ma refer la traduceri legalizate de acte pentru ca asa multi dintre noi vorbim fluent engleza, germana sau franceza si nu am avea nevoie de asa ceva.

Sau am apela la o cunostinta. Si, totusi este nevoie…Stampila aceea este foarte importanta, ea face diferenta, adica certifica, ca este conform cu originalul. Chiar imi zicea cineva, cu cateva zile inainte de a scrie acesasta postare, ca ar fi preferat sa traduca personal acele pagini si sa dea bani acelui translator doar ca sa certifice documentul respectiv, adica e conform cu originalul. Ei, asa ceva nu se poate, chiar daca traducerea ta e mai buna!!
Dar, cum ne alegem biroul de traduceri? Exista varianta pretului si mai exista varianta primului iesit in cale. La cele doua se adauga si a treia: “ce e scump merita”. Fiecare din aceste optiuni are riscurile ei: ce e ieftin nu merita, ca-i de proasta calitate, dar nici pretul ridicat nu poate fi o garantie a calitatii; Dificil, nu? Ce vreau eu s-ar putea sa fie ceva mai complicat.
Si, totusi exista o solutie si, cum v-am obisnuit, ea….solutia, se gaseste in mediul online: academiadetraduceri.ro. Zona mea preferata, online-ul. Acest site ne ofera asa ceva, iar avantajele sunt multiple….mai ales ca ai si un calculator de estimare a pretului, printre alte oferte!!

Sunt si alte aspecte deloc de neglijat. Primul, este faptul ca la Academia de traduceri gasesti peste 300 de traducatori in toate limbile pamantului. Al doilea, legalizarea se face imediat, la Biroul Notarial din vecinatatea sediului lor, iar cel de-al treilea livrarea pentru cei din tara se face prin curier rapid.

Acest articol a fost inspirat de postare din jurnalul.ro.

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s