Venituri bunicele si legale

                       Venituri bunicele si legale

Despre studiourile de videochat din Romania, am mai scris si cu siguranta voi mai scrie. Stiu, ca multi romanii considera joburi videochat, ca fiind un job neadecvat, dar lucrurile nu stau chiar cum isi imagineaza o mare parte din acestia. Persoanele care isi desfasoara activitatea in acest domeniu, realizeaza venituri bunicele si legale.

studio_videochat_romania Sunt beneficii cu mult mai mari, pe care modelele de videochat le au fata de alti angajati din Romania. Si, asta in conditiile in care efortul pe care il depune o angajata intr-un studio de videochat este cu mult mai mic, in comparatie cu alte job-uri de pe piata muncii.
In opinia mea, videochatul dintr-un studio este un job ce poate asigura venituri decente tinerelor, chiar daca la noi acest lucru este considerta de unii ca fiind degradant. Este un job ca oricare altul, care poate oferi posibilitatea unui trai decent, in Romania.

Care ar fi, in opinia mea, motivatia, pentru ca o tanara sa accepte un asmenea job. Sunt, de fapt doua motive! Sa le iau pe rand:

1. Un venit mare pe care tanara respectiva il va obtine! Un model care isi desfasoara activitatea intr-un studiou de videochat castiga multi bani, in conditiile in care efortul este destul de mic. Daca arata bine si stie cum sa-si fidelizeze clientii, va avea un venit sigur si constant. Asta depinde foarte mult si de studioul in care lucreaza tanara, de facilitatile pe care acesta le pune acesta la dispozitia modelului, dar si de pregatirea pe care o ofera modelelor angajate.

2. Este o treaba relativ usoara (vezi acest videoclip) nu poate fi comparata cu alte joburi, pentru ca nu trebuie depus efort fizic, nu se munceste ore multe. Trebuie sa aiba in vedere si faptul ca este si un job stabil. Se ofera contract de munca, nu risti sa fi acuzata de neplata taxelor si impozitelor, deoarece asta intra in sarcina angajatorului.

Daca doriti sa faceti niste cursuri de actorie, cu atat mai bine, eu va doresc SUCCES.

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s