Meritocratia si Romania!

Sincer, sa va zic ca de „meritocratie ” am citit si auzit mai multe la un domn Tudoran, dar nu despre dansul scriu. L-am vazut, de fapt l-am auzit si in gura cetateanului rrom Voicu, ala de-si zice om de cultura si in fapt meritocratia lui este ca ar fi fiul marelui violonist Voicu!
Acum in discutia cu moderatoarea „Antenei 3” ii explica duduitii ca pensiile speciale pentru parlamentari trebuie acordate numai acelora ce au minim de 3 mandate de parlamentar si asta in baza „MERITOCRATIEI” si chiar o intreba mirat pe nevinovata moderatoare cum de nu a auzit de asa ceva!
Eu i-as spune ca meritocratia lui personala a fost ca foarte multi ani dandu-se rrom( tigan), a castigat fara eforturi un mandat pentru a-i reprezenta pe acestia si nu este singurul rrom( tigan) ce se foloseste de cei 2 milioane de rromi( tigani), plus Vanghelie si unul Radulescu si poate or mai fi si altii!
Acum intreb , care-i meritul lui sau a altora: CA au mintit electoratul si i-au votat si cam ce „meritocratie ” ar merita in partea dorsala asemenea parlamentari?
In al doilea rand sau intr-o alta ordine de idei, ROMANIA nu are nevoie de o criza politica in momentul de fata.
Institutile judiciare si SRI sant in slujba Poporului Roman si economie ei si nu trebuie sa creeze panica in randul populatiei ei,
sant convis si ferm ca majoritatea poporuli ROMAN stie ca justitia fuctioneaza mai mult pe informatii decat pe profesionalism , independent si transparenta in anumite cazurii.
din puctul meu de vedere sa creeaza o destabilizare a Poporului Roman pentru interesse politice si nu in favoarea lui.

Hai, s-aveti o duminica placuta!

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s