Razboiul dintre Udrea si binomul Kovesi- Coldea atinge cotele penibilului

Razboiul dintre Udrea si binomul Kovesi- Coldea atinge cote de la ingrijoratoare, la penibile si revoltatoare. Adica, in ultimele 24 de ore, Udrea si-a cerut scuze ca a tolerat, fiind la putere, sa se faca justitie cu SRI, incalcand dreptul la imagine si aparare ale unor oameni inca necondamnati. Si, mai mult, cere Uniunii Europene, Parlamentului European sa ancheteze, acesta e cuvantul, spectacolul catuselor, pentru ca el este regizat de Coldea si Kovesi ca sa bage teroarea in clasa politica. Pana acum, SRI n-a raspuns. Si nici DNA. Cert este ca Udrea e in arest de 2 luni, iar ieri arestul s-a prelungit.
Legat de catuse, CEDO spune clar cand trebuie ele vanturate in spatiul public. Vom vorbi despre asta, pentru ca, intelegem, la noi se face abuz de catuse.

Dorinta liberalilor de a schimba guvernul Ponta este atat de mare, ca fac promisiuni eterne de prietenie celor de la UDMR. Care, evident, vor din nou la putere. Dupa ce i-a curtat cand avea 70 la suta in Parlament, primul ministru, cu riscul de a-si pierde scaunul, refuza sa-i mai invite pe maghiarii lui Kelemen la guvernare. Cum se vor aseza apele? Deocamdata, Basescu il ataca pe Tariceanu ca e ”liberalul rosu”, cot la cot cu Gorghiu, de la PNL. Seful Senatului spune ca sunt manevre de schimbat majoritatea parlamentara.

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s