Exista multa furie si agresivitate in fiinta umana

Exista multa furie si agresivitate in fiinta umana, care abia asteapta sa iasa la suprafata si sa fie directionata catre ceva sau cineva din exterior. Unii oameni sunt nefericiti si ii doresc sa ii faca si pe altii sa se simta la fel. Uita-te in jurul tau si observa cat de usor reactioneaza oamenii cu furie si agresivitate si cata virulenta exista in exprimarea si comportamentele lor.
Rautatea, furia si agresivitatea provin in mare masura din faptul ca oamenii sunt nemultumiti de ei insisi, de vietile lor, sunt frustrati pentru ca traiesc in inchisori pe care si le-au construit singuri (la indemnul celorlalti si a societatii), ca isi investesc energia in lucruri care de fapt nu conteaza, ca traiesc pentru „gura lumii”, ca fac compromisuri si sacrificii impotriva vointei lor, ca renunta la visurile lor, s.a.m.d.
Un om inlantuit de propriile credinte limitative, de inchisoarea din mintea sa si de felul in care isi traieste viata, este un om nefericit, trist, frustrat, agresiv si plin de furie.
Un om care traieste in acord cu sine insusi, care isi creeaza o viata care sa il bucure si sa il implineasca, nu va avea in interiorul sau frustrare sau furie. El este un om calm, echilibrat din punct de vedere psihic si emotional, si care isi investeste energia in a crea si nu in a distruge sau a improsca venin in jurul sau.
Elibereaza-te de orice forma de inchisoare – din mintea ta sau din viata ta, traieste asa cum iti dicteaza constiinta si fii fericit!

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s