Câştigătoarea „Master Chef”, editia 2014

Se pare ca la noi doamnele sunt cu mult mai pricepute la bucatarie, decat in alte tarii. Cel puţin asta demonstreaza ultimul sezon de la  „Master Chef”, care a fost, spun sursele castigat tot de o femeie.

Povestea de viaţa a Jesicăi (Georgeta) Zamfir este una extrem de interesanta. S-a întors după sapte ani petrecuti in Spania cu un scop precis, pe care si l-a atins.

Desi sezonul este abia la jumătatea difuzsrii pe canalul PRO TV, surse din interiorul acestei televiziuni situate in Pache Protopopescu au declarat, în exclusivitate pentru site-ul  Yahoo Celebrity, ca Jesica a castigat deja marele premiu.

Originara din Ploiesti, Georgeta a crescut impreuna cu un frate si o sora într-o familie modesta.

Ca sa faca rost de bani pentru a termina facultatea, ea a plecat în Spania, unde a muncit sapte ani.

La inceput  a lucrat ca menajera, mai apoi a devenit barmanita într-o cafenea, ca mai tarziu sa devina chiar managerul localului, timp de trei ani.

Din pacate, nu totul a fost roz în viaţa Jessicai, iar unele problemele au determinat-o sa se intoarca in tara

„Văzând că sunt capabilă să administrez un local fără ajutorul nimănui, am făcut un împrumut şi am deschis un magazin acolo. Nu a mers aşa cum mă aşteptam, aşa că am renunţat la el. Şi ne-am decis să ne întoarcem acasă atunci când băieţelul nostru avea un an şi jumătate”, a declarat ploiesteanca la preselectii.

Sursa foto: Yahoo Celebrity

Jesica are 28 de ani si este foarte ambiţioasa,

de aceea nu a renunţat la visul ei, iar atunci cand a revenit in Romania s-a inscris la Facultate de Litere, unde doreste o  specializare in franceza si engleza.

Cel mai nou proaspat „Masterchef” al României are un baietel  de doi ani.

Jessica i-a cucerit pe juraţii de la „Master Chef” cu preparatele variate, care sunt inspirate , cum era si normal din bucataria spaniola, indiana, araba si braziliana.

Daca in sezoanele trecute au existat antipatii si multa barfa faţă de castigatori, se pare ca in ultimul  sezon lucrurile au stat altfel.

„Jessica e o fată extraordinară. Toată lumea s-a bucurat pentru ea. Este fată de casă, modestă şi plină de bun-simţ. Un exemplu pentru ceilalţi, este extrem de ambiţioasă şi muncitoare. Şi concurenţii, şi cei din echipa de filmare au plăcut-o foarte mult”, au mai declarat sursele din ProTV.

7 gânduri despre “Câştigătoarea „Master Chef”, editia 2014

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s