Gara vietii

Uneori , este placut sa fi singur(a) , tu , cu tine – este o oaza de liniste si meditatie , iar asteptarea iti da dorinta de a fuziona tot mai intens cu misterele propriei fiinte .
Dar ,
In viata noastra , vin si pleaca oameni .Oameni care , oricum , isi pun amprenta asupra sufletelor noastre , asa , ca o stampila. Uneori aceasta amprenta este dureroasa , alteori placuta pe moment , sau cateodata e plina de amaraciune .
Omul nu este creat sa fie singur . Singuratatea este unul din sentimentele cele mai puternice , ba chiar poate devenii o boala . Oricat ne-am stradui , adevarul este ca nu poti trai de unul singur . Nu putem fara oameni in viata noastra . Fara oameni speciali , fara oameni unici , oameni , care sunt pentru noi o binecuvantare.Situatiile in care ne pun , faptele si actiunile care ni se fac , toate au o influienta majora asupra noastra si a caracterelor noastre . Invatam CUM sa ne incredem in oameni , CAT si CAND
.
Oamenii vin si pleaca din gara vietii tale. Au trenuri de prins , au vise de atins , lasa-i sa-si urmeze drumul , sa-si ia zborul dorit . Nu poti trai privind inapoi spre cei care ti-au facut viata mai frumoasa sau mai dureroasa prin prezenta lor .
Insa , nu-i poti uita .
Multumeste-le pentru ce te-au invatat , cu zambetul pe buze !

Esti…unic

Nimeni nu este superior, nimeni nu este inferior si nu exista nici persoane egale intre ele . Fiecare este unic . Egalitatea este , din punct de vedere psihologic , o aberatie .Nu toti oamenii pot fi Albert Einstein sau Rabindranath Tagore .Insa aceasta nu inseamna ca R.Tagore este superior , pentru ca nu poti fi asemeni lui . Nici el nu poate fi ca tine .Eu cred ca fiecare reprezinta o manifestare unica .Trebuie sa renuntam la toate ideile de superioritate , inferioritate , egalitate si inegalitate si sa le inlocuim cu ideea de unicitate . Intradevar fiecare individ este unic. Priveste doar cu mai multa iubire si vei vedea ca fiecare individ are ceva propriu , un lucru pe care nu il mai are nimeni altcineva .

Renunta la comparatii si poti sa te bucuri de viata la maxim .
Aminteste ti intotdeauna cand sa te opresti, nu merge pana la extrem .Putina intelepciune nu strica,
dar nici putina nebunie .

 

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s