Momente

Nu uita niciodată că pielea se încreţeşte, părul încărunţeşte, iar zilele se transformă în ani… dar ce e mai important se conservă; forţa şi determinarea ta nu au vârstă. Spiritul tău este cel care îndepărtează pânzele de păianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare. Dincolo de orice reuşită e o altă încercare. Cât timp trăieşti, simte-te viu. Dacă ţi-e dor de ce făceai înainte, fă-o din nou. Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp… mergi mai departe atunci când toţi se aşteaptă să renunţi. Nu lăsa să se tocească tăria pe care o ai în tine. Fă astfel ca în loc de milă să impui respect. Când nu mai poti să alergi, ia-o la trap. Când nu poţi nici asta, ia-o la pas. Când nu poţi să mergi, ia bastonul. Însă nu te opri niciodată”. – Maica Teresa

Fiecare esec , fiecare picur de tristete ce ti se va asterne , uneori , in cale .. sa ti fie doar …intarire pentru suflet si trup…..numai asa vei putea merge mai departe..!

” Sunt momente in viata cand simti nevoia unui prieten,chiar de nu-l cunosti,nu l-ai vazut niciodata,dar stii ca e acolo si-ti raspunde mereu cu drag…..As vrea sa am puterea de a nu uita sa visez, de a-mi aminti ca ceea ce ramane ,suntem noi, ca ne avem unii pe altii si merita sa fim fericiti.
Lumea zambeste datorita visurilor noastre… nu e nevoie sa intelegem totul; e de ajuns sa ascultam ce simtim. Cand tacerea e zidul care ne desparte, sufletele noastre isi vorbesc . Fiecare zi ne aduce ceva nou, ne modifică perspectiva asupra vieţii… Ieri poate că ne-a adus un zâmbet…astăzi o lacrimă de tristeţe ne-a alunecat pe obraz…dar poate mâine ne va dărui stropi de fericire…!”

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s