Expoziție de pictură, susținută de Primăria Constanța

Expoziție de pictură, susținută de Primăria Constanța
Primăria Constanța găzduiește, până pe 8 iunie, expoziția „Sincronism”, organizată sub egida Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala Constanța UNU. Sincronismul este tema care a adunat opt artiști talentați, cu stiluri și viziuni artistice diferite, dar cu aceeași pasiune și traseu comun în lumea artei.
Fiecare artist a adus propriul stil și abordare în expoziție, creând o colecție eclectică de picturi. În ciuda diferențelor evidente în stilul lor, toți cei opt artiști au reușit să se conecteze și să creeze o coerență artistică.
Expun:
Gabriela Aramă, pasionată de culori, formă și arhitectură expune tablouri pline de energie și vitalitate vizuală.
Cristina Costea reușește să îmbine armonios imaginea peisajului dobrogean și cromaticele de albastru în lucrările sale de artă abstractă.
Cosmin Grosu, cu un talent deosebit în ceea ce privește acuratețea culorii și tehnica de pictură în ulei, relevă în lucrările sale o perfectă îmbinare a liniilor, formelor și diafanului.
Lacme Ifrim aduce o perspectivă cromatic/ abstractă cu lucrări deopotrivă puternice și pline de emoție în care natura este personaj.
Iulia Pană îmbină tehnicile mixte de pictură și grafică cu text (poezie), creând lucrări inovatoare.
Andreea Rădulescu propune lucrări de natură statică în tehnică clasică, lucrări de atelier cu perspective incitante și tușe intense.
Silvia Șoșoiu prezintă compoziții abstracte în afabile culori pastelate, în care dezvoltă elemente figurative recompuse cu precizie geometrică.
Sveatoslav Zacon explorează pictura tradițională cu peisaje și naturi statice, iar lucrările sale transpun într-un mod personal imagini idilice.
Curatorul expoziției, Florentin Sîrbu, a reușit să selecteze lucrările artiștilor participanți astfel încât să prezinte o colecție eclectică de picturi, dar o adevărată pledoarie pentru frumos și creativitate.
Expoziția „Sincronism” este organizată sub egida Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala Constanța UNU, și este susținută de Primăria Constanța, care a pus la dispoziție spațiul necesar pentru desfășurarea expoziției.

 

Publicitate

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s