Toleranță ZERO pentru actele de vandalism

Toleranță ZERO pentru actele de vandalism
La Constanța, distrugerea bunului public ridică în continuare probleme, fapt care ține doar de gradul de civilizaţie al unora dintre constănțeni.
La scurt timp după ce au fost montate, camerele de supraveghere din stațiile de autobuz și-au dovedit deja eficiența. Zilele trecute, acestea au înregistrat momentul în care un tânăr teribilist a lovit cu pietre în mod intenționat și repetat panoul publicitar dintr-o stație de autobuz de pe strada Soveja.

După ce au urmărit imaginile înregistrate de camerele de supraveghere, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au demarat verificări în vederea depistării persoanei care se face vinovată de distrugere.
În paralel, angajații Direcției Generale Servicii Publice au depus plângere penală la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, urmând să se efectueze cercetările pentru identificarea autorului și tragerea lui la răspundere.
Ce nu conștientizează încă cei care vandalizează bunurile publice este că tot din buzunarul nostru, al contribuabililor, sunt suportate costurile de reparații sau înlocuire a acestor bunuri. Dacă vrem să avem un oraș civilizat, acest lucru trebuie să pornească de la fiecare dintre noi.
Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în condiții bune obiectele aflate pe domeniul public.
Cetățenii care observă astfel de fapte antisociale sunt rugați să le sesizeze la 0241.484.205 și 0341.922 – Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s