Încă o autoutilitară confiscată de polițiștii locali constănțeni

Încă o autoutilitară confiscată de polițiștii locali constănțeni
Astăzi, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat o persoană în timp ce abandona dintr-o autoutilitară deșeuri provenite din lucrări de construire. Conducătorul auto a fost surprins pe strada Amsterdam din municipiul Constanța, zona Tomis Plus.

Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 10.000 lei, în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021, art. 20, alin. 3, privind regimul deșeurilor.
Totodată a fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoutilitarei folosite la săvârșirea contravenției și care a fost predată de contravenient la locul de plasare în custodie al autorității publice locale.
De asemenea, polițiștii locali au identificat producătorul inițial al deșeurilor care a fost sancționat cu amendă contravențională de 5.000 lei, conform OUG nr. 92/2021, art. 23, alin. 2 privind regimul deșeurilor.
Vă reamintim că oamenii legii monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care actele normative în vigoare privind protecția mediului.
Vă rugăm să înțelegeți că depozitarea ori abandonarea necorespunzătoare a deșeurilor de orice fel poate produce consecințe destul de grave asupra mediului înconjurător.
Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației de mediu la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.
sursa primariaconstanta.ro.
Publicitate

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s