Delegație Erasmus Plus, în vizită la Primăria Constanța

Viceprimarul municipiului Constanța, domnul Ionuț Rusu, a primit astăzi vizita unui grup de studenți și profesori participanți la proiectul „Erasmus+ Understanding BLUE GROWTH Strategy”, care se desfășoară la Constanța, în perioada 11-15 aprilie. Gazda vizitei internaționale din cadrul proiectului este Liceul Economic „Virgil Madgearu”.

Proiectul cuprinde schimburi de experiență și include școli din România, Turcia, Polonia și Italia.
Obiectivul general al proiectului „Understanding Blue Growth Strategy” îl reprezintă promovarea şi diseminarea prevederilor „Strategiei de creştere albastră” elaborate de Comisia Europeană.
Discuțiile au fost informale și s-au axat pe orientarea tinerilor prezenți la întâlnire spre locuri de muncă din sectoarele emergente, precum și pe identificarea instrumentelor de acțiune pentru valorificarea potențialului orașului nostru.
„Ne bucură prezența dumneavoastră la Constanța. Avem o preocupare prioritară pentru politicile de tineret, mai ales din perspectiva migrației tinerilor. Vrem ca orașul nostru să devină atractiv pentru toate generațiile. Municipalitatea va investi pentru a crește potențialul orașului prin programe de dezvoltare a infrastructurii. Prin implicarea cât mai rapidă a tuturor factorilor, numeroase proiecte importante vor fi concretizate prin acțiuni care să contribuie cu adevărat la redefinirea comunității”, a declarat Ionuț Rusu.
Pe parcursul zilelor petrecute în orașul nostru, elevii și profesorii vor vizita obiective turistice, muzee și instituții publice.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s