Un oraș curat presupune un efort permanent din partea tuturor

Un oraș curat presupune un efort permanent din partea tuturor: municipalitate, asociații de proprietari, agenți economici și cetățeni. Din păcate, mulți dintre noi nu respectăm normele legale și acționăm împotriva orașului în care locuim: aruncăm gunoiul pe stradă, nu avem grijă de proprietăți sau stricăm imaginea orașului prin depozitarea la întâmplare a deșeurilor. Uităm că domeniul public nu e coș de gunoi. Dar nu trebuie să uităm că persoanele fizice sau juridice care acționează împotriva Constanței nu scapă de rigorile legii.
Săptămâna trecută, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au aplicat 128 de sancțiuni persoanelor fizice și juridice, în valoare totală de 77 250 lei, după cum urmează:
-123 sancțiuni conform HCL nr. 77/2021, în valoare totală de 63 250 lei, aplicate persoanelor fizice și juridice pentru scoaterea gunoiului menajer, în ziua de gunoi dar în alte tipuri de recipiente (saci, cutii, bidoane etc);
-3 sancțiuni aplicate în conformitate cu prevederile OUG 195/2005, art. 96, în valoare de 9 000 lei, aplicate persoanelor fizice și juridice, proprietare ale imobilelor nesalubrizate;
-2 sancțiuni conform OUG nr. 92/2021 privind regimul deșeurilor, în valoare totală de 5 000 lei.
Semnalați cu încredere aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s