Bogdan Aurescu, azi in Romania

Bogdan Aurescu, Ministrul de Externe al Romaniei, tipul micutz, chel si se pare ca si iresponsabil s-a trezit sa ameninte Rusia cu sanctiuni economice. Foarte tare, foarte tare!
Cum stau lucrurile, azi in Romania am avut -20 grade in jumatate din tara si surprinzator am folosit gaz sa ne incalzim. Gaz care vine de la…planeta Marte, desigur.
Ieri SUA a anuntat ca va ajuta Europa cu 8.500 militari, probabil cei care si-au furat-o de la baietii calare pe cai din Afganistan. De curiozitate m-am uitat sa vad cati militari activi au cei din Rusia. Doar 1,3 milioane de militari activi si pot in caz de razboi sa ajunga impreuna cu rezervistii pana la 20 milioane.
Singurii constienti de cum sta treaba sunt nemtii, cei care au experienta in domeniu si sunt mucles. Nu vor nici sanctiuni pentru Rusia, nu vor sa-i ajute nici pe ucrainieni. Nemtii vor doar un singur lucru, sa stea rusii cuminti in stepele lor si sa nu se auda ritm de Cazacioc (Казачок) pe strazile din Berlin.
Acum pe bune, de ce na bagam noi unde nu ne fierbe oala. Sunt oare ucrainienii mai buni ca si rusii? Regiunea istorica romaneasca Cernauti este in Rusia sau in Ucraina? Insula Serpilor in zona careia se gasesc resurse uriase de gaze, ne-a fost luata cu japca de Rusia sau de Ucraina?
Despre Bogdan Aurescu, iarta-l Vladimir ca nu stie ce face.

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s