De ce piesă ai nevoie pentru mașină? Vezi dacă o poți găsi la Wolcar

Știai că la un centru de dezmembrări cum este Wolcar poți găsi fel și fel de piese pentru mașina ta care sunt în stare perfectă de funcționare? Plătești mai puțin, dar beneficiezi de calitate ridicată, deci avantajul este de partea ta.

Descoperă mai multe în continuarea acestui articol.

   Spune-mi ce marcă de mașină ai ca să-ți spun ce piese sunt disponibile

 

 

Dacă accesezi site-ul vw-dezmembrari.ro vei putea vedea toate informațiile care te interesează și toate piesele disponibile. Aceștia se ocupă cu serviciul de dezmembrări și de recondiționarea unor piese de la anumite branduri de mașini. Astfel s-au specializat pe mărci precum Ford, Audi, Skoda, BMW, Seat și altele trei.

Dacă ești deci interesat de piese dezmembrari Ford Craiova, găsești la Wolcar. Poți accesa site-ul și vezi acolo fiecare categorie disponibilă și piesele pe care le au momentan. Chiar de pe prima pagină poți selecta filtrele necesare astfel încât să găsești doar ceea ce cauți și să economisești timp prețios.

 

Beneficiezi de prețuri accesibile și avantajoase pentru piese în stare perfectă de funcționare. Au o echipă de oameni specializați care verifică fiecare piesă și o testează astfel încât să beneficiezi de calitate și durabilitate pentru orice achiziționezi. Nu toate mașinile care sunt aduse la dezmembrări sunt distruse complet așa cum unii cred. Multe dintre mașinile dezmembrate sunt aduse din cauza actelor sau altor motive, nu numaidecât accidente. Astfel sunt salvate piese de care tu poți beneficia. Deseori dacă alegi o piesă de la Wolcar sau una nouă rezultatele sunt aceleași, funcționează la fel mașina, dar diferă costurile.

 

  Service autorizat – servicii complete

 

Dacă ești din Craiova sau împrejurimi poți apela și la service-ul lor dacă mașina are vreo problemă sau dacă vrei să îți monteze o piesă pe care ai achiziționat-o de la centrul lor de dezmembrări. Cu timpul și-au deschis și un service pentru că au o echipă de oameni pe care se pot baza, care se pricep în domeniu și care știu ce fac.

Pasiunea pentru mașini îi unește și astfel clienții se pot bucura de servicii complete. Vii la centrul de dezmembrări Wolcar, găsești piesele pentru mașină de care ai nevoie și apelezi la echipă să le monteze și pleci acasă cu mașina pregătită, fără alte bătăi de cap.

Dacă nu ești din Craiova poți alege să ți le trimită prin curier. Accesează site-ul și descoperă mai multe informații și mai multe produse disponibile.

Contact:
076.8912.489
wolcar@yahoo.ro

 

 

 

 

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s