Echipament sportiv. Minunatul echipament de fotbal 

Echipament sportiv. Minunatul echipament de fotbal
Cand trebuie sa scriu despre un magazin online care comercializeaza articole din lumea sportului, nu ar trebui, pentru mine, sa fie ceva complicat. Doar la agricultura si fotbal se pricepe toata lumea, dar de practicat din ce in ce mai putini. Asta se vede cu ochiul liber pe strazile oraselor noastre. Din pacate, constat cu amaraciune ca tinerii nu mai fac sport ci se incid in lumea gadgeturilor

Imi amintesc ca in adolescenta era destul de greu sa iti cumperi un  echipament fotbal. Azi lucrurile stau cu totul altfel. Magazine online nisate pe categorii de public sunt din ce in ce mai vizibile .  Si, asta este un lucru foarte bune.
Azi, am sa va vorbesc despre ART SPORT TOTAL ( artsporttotal.ro). Un site care si-a facut deja un nume. Un nume special in lumea articolelor sportive. Un nume foarte potrivit, vazand articolele din magazin. Intra si tu pe pagina artsporttotal.ro , ca si te convingi de asta.
Fac o paranteza. Am vazut in magazinul online artsporttotal.ro  aparatorile de fotbal, pentru protectia tibiei, a gleznei si tendonului lui Ahile si mi-a venit in minte faptul ca pe vremea mea nu se gaseaua, cu toate ca in competitiile profesioniste erau obligatorii. Noi amatori, de altfel, practicanti ai acestei discipline sportive, stim ce dureroasa este o lovitura in tibie.
Inchei paranteza si sa continui sa va vorbesc despre magazinul online cu articole sportive.
Da, dragi mei cititori, pe site-ul artsporttotal.ro, veti gasi tot ceea ce va doriti de la echipament sportiv pentru diferitele discipline sportive, pana la dotari pentru salile de sport si stadioane. De asemenea, exista posibilitatea personalizari si imprimari cu broderie logo si nume a echipamentului sportiv sau bannere care sa fi afisate pentru promovarea unui eveniment.
Iar cea ce m-a impresionat pe mine este modul de organizare a acestui site. Categorii de produse pe care le gasesti foarte usor. Cauti echipamanet pentru sporturile de contact. Ok! Intri in categoria de sporturi contact. Cauti echipamanet pentru fotbal. Ok! Intri in categoria disciplinei sportive respctive. Subliniez frumoasa organizare a site-ului. Asadar, felicitari administratorului.
Un alt aspect, pe care il voi mentiona este modul rapid de deschidere a site-ului si navigarea usoara pe pagini. Pe orice nisa este foarte important acest aspect. Vizitatorul . viitor client nu are mult timp la dipozitie, deci site-ul trebuie sa  se incarce rapid.
Din blogosfera romaneasca va doresc o vara cu multa miscare in natura si fara restrictii!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s