Efort comun pentru un viitor mai bun

Primăria Municipiului Constanța, în parteneriat cu Animal Society și Four Paws International, continuă proiectul „Efort comun pentru un viitor mai bun“. A doua campanie de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună din oraș a început astăzi și se va derula până pe 22 iulie 2021.
Timp de o lună, persoanele interesate pot face o programare sunând la numărul de telefon – 0754 208 630, iar echipa Animal Society va efectua operații de sterilizare în Constanţa, la sediul Adăpostului public pentru animale abandonate din str. Vârful cu Dor nr. 5.

Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța: „Știm că mai avem multe de învățat în ceea ce privește gestionarea problemei animalelor fără stăpân la Constanța și tocmai de aceea am adus alături de noi specialiști. Vreau să asigur constănțenii că aceasta este una dintre prioritățile noastre. De aceea, facem apel la ei să ne întindă o mână de ajutor pentru a proteja animalele pe care le îndrăgesc și să nu le ascundă, ci să le aducă la sterilizare. Este gratuită. La Constanța animalele nu se eutanasiază, ci se sterilizează și se adoptă, mai ales. Mai mult decât atât, facem toate demersurile pentru ca voluntarii Animal Society să-i pregătească pe colegii noștri care se vor ocupa de capturarea animalelor comunitare. Avem nevoie de expertiza lor, mai ales că vom face acest lucru pentru prima dată cu resurse proprii“.
Anca Tomescu, președintele Asociației Animal Society: „Singura soluție umană și eficientă de a controla numărul animalelor fără stăpân este sterilizarea în masă și concomitentă, atât a celor aflate deja pe domeniul public, cât și a celor din proprietatea privată. Vă invităm, așadar, să luați cea mai bună decizie pentru animalele dumneavoastră și să le programați pentru sterilizare. Vă rugăm să vă implicați alături de noi și de autorități în soluționarea umană și responsabilă a problemei câinilor maidanezi“

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s