Antrenamentul traditional

Antrenamentul traditional

Antrenamentul traditional. Beneficiile acestuia si de ce este recomandat in detrimentul unui antrenament cu greutati. Va intrebati de ce aceste antrenament sunt atat de populare?
Cel cu greutati, tine pana la urma de masa musculara acumulata in multi ani de tras la sala, si multi steroizi. Adica, niste hormoni de crestere a masei musculare.
Peste tot in lume exista sali de fitness si produse gen steroizi orali, steroizi injectabili, etc. Fitness-ul si culturismul sunt 2 discipline diferite practicate de foarte multi oameni. Pe practicanti de fitness si culturism ii gasim mereu la sala.

Poate va intrebati de ce sunt atat de populare salile?
O consecinta ar fi ca rezultat al campaniilor de marketing. Multi sunt prinsi cu serviciul sau scoala si nu mai au timp sa se documenteze. De aceea, vor sa li se dea totul de-a gata. Le este mai comod mearga la sala, fac cateva exercitii la aparate, in loc sa iasa in natura la o tura de alergare.

De asemenea, e vorba si de afaceri. Într-o afacere, este important sa fi cel dintai, sa fi primul care iese in piata cu ceva nou, unic, senzational, pentru a-ti surprinde concurebta si pentru a atrage clienti noi. Asa s-au nascut niste pseudo-sporturi precum: Kangoo-Jumps, sau Zumba.
Personal, am convingerea ca in perioada urmatoare vor aparea si altele.

Bun, acum, eu cred ca multi oamenii gresesc crezand ca daca faci un antrenament si alegi niste produse bazate pe steroizi, vei avea probleme. Pentru a tonifia masa musculara, nu-i deloc rau sa „bagi” niste steroizi, dar sub prescriptia medicala.
Personal, stiu persoane care „baga” steoizi sub stricta indrumare a medicului si este ok…Fac asta de multi ani!

Inchei, cu speranta ca acest articol sa nu va fi zapacit. Daca faceti sport continuati, daca nu faceti sport apucati-va de unul.
Din blogosfera romaneasca sa aveti o zi perfecta!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s