Locul unde ne vom caza

Locul unde ne vom caza

Ma gandesc ca atunci cand ne hotaram sa plecam in vacanta, concediu sau o excursie avem in vedere locul unde ne vom caza. Deoarece ne dorim sa nu avem surprize si, sa ramanem prin gara sau mai stiu eu ce loc, fiindca hotelurile sau pensiunile sunt ocupate. Spun asta deoarece am prieteni care au patit rusinea aceasta, in vara , pe litoral si-au trebuit sa stea pentru o noapte in gara.
Pentru mine este foarte important cand imi planific un concediu sa tin cont si de miciile detali. Merg in concediu pentru a ma relaxa, iar dupa acele zile vreau sa ma intorc linistit acasa. Si, daca toate aceste conditii sunt indeplinite cu siguranta voi reveni cu placere si anul urmator in aceeasi locatie.

In fiecare an am incercat sa plec cateva zile in concediu sa uit de rutina de zi cu zi a unui an de munca, pentru cateva zile. Eu cred ca un concediu este foarte important pentru noi, mai ales ca survine oboseala dupa un an de munca. Chiar daca sunt unii care nu depun o munca fizica, nu inseamna ca ei n-ar avea nevoie de un concediu pentru relaxare. Munca psihica este de multe ori mai stresanta si obositoare decat munca fizica, asadar avem nevoie toti de cateva zile de concediu si relaxare.

Hotel, pensiuni sau case de inchiriat in Constanta?

In opinia mea, fireste, trebuie sa alegi un hotel bun, pentru a avea o vacanta linistita. Angajatii hotelului trebuie sa fie prietenosi, deschisi la comunicare si, pe cat posibil sa fie in masura sa te bine dispuna. Sa te faca sa te simti bine in acel loc, sa te determine sa revi si a doua ora tot in acel loc. Cand personalul acelui loc in care te vei caza este alcatuit din profesionisti priceputi te vei simti, cu siguranta, destul de bine.

Pe langa acest aspect, al personalului, mai este unul la fel de important. Curatenia. Intr-un loc in care urmeaza sa iti petreci cateva zile de relaxare este necesar ca totul sa fie curat, sa straluceasca de curatenie. Lenjeriile trebuie sa fie curate, sa te poti odihni, sa poti avea un somn placut.

Cu siguranta, atunci cand este curat eu ma simt in largul meu. Asta fiind un aspect important in alegere pe care o fac.

Acum, este o realitate ca s-au construit multe hoteluri, pensiuni si case noi, fapt pentru care eu aleg tot timpul aceste locatii noi. Nu stiu sa explic in prea multe cuvinte, dar ma simt in siguranta.

Daca esti o persoana care dispune de banii, cu siguranta inchirierea unei case sau vile de lux pe malul Marii Negre este cea mai potrivita. dar, cum nu este cazul meu raman la optiunea unui hotel, iar cei cu un venit mar pot alege case de inchiriat constanta.

Asadar, alegerea unui hotel, pensiune sau casa de inchiriat nu-i o sarcina atat de usoara. Dar, nici nu ar fi bine sa nu ne informam si sa ne trezim ca vom locui pentru cateva zile din concediu intr-un spatiu insalubru. Acest fapt ne va strica intreaga sedere si, ne vom intoarce acasa fara sa beneficiem de relaxarea pe care ne-o dorim.

In incheiere, din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti parte de cat mai multe zile de relaxare si mult soare, pe malul Marii Negre.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s