Steroizi de vanzare

Am o intrebare. Cati stiati ce sunt steroizi. Cati ati navigat pe un site cu informatii despre acest produs. care dintre voi, ati vazut vreun anunt gen:  steroizi de vanzare. Recunosc, inca din start ca sunt un iubitor de sport si, in acelasi timp practicant de ciclism, dar nu detineam informatii, chiar daca, ici-colo, am mai auzit discutii legate de steroizi. Acum, cf. dictionarului explicativ , un steroid egal: ” o substanta organica naturala prezenta in multi acizi biliari si in multi hormoni, cu rol biologic important”.
Asadar, am stabilit conform dictionarului, ce este acele un steroid, dar sa vedem si la ce este de folos, chiar daca, pe acest subiect exista pareri pro si contra.
Acum, nu stiu cati au aflat, ca ei, steroizi, pot, surprinzator sa fie folositi si in alte domenii, nu numai la cresterea masei musculare. Exista o parte a tratamentelor medicale in care steroizi sau produsele ce contin steroizi, sunt indicate ca si tratament. Este cazul persoanelor care au insuficienta hormonala care, de asemenea, pot dezvolta probleme grave de sanatate, de lunga durata. Mai sunt recomandate si administrate, persoanelor anemice aflate intr-o stare avansata a unei boli, persoanelor care au cancer, dar de fiecare data cu consimtamantul medicului specialist, care poate da indicatii specifice, de la caz la caz.

Am aflat, ca sunt destui de multi barbati care frecventeaza salile de fitness si nemultumiti de performantele de zi cu zi, nu mai au rabdare si incep sa consume diferite medicamente, ce conti steroizi. Acesta, pentru ei, ar fi inlocuitorul ideal al multor ani de tras la sala. Eu, nu zic nici ca este bine, nici ca este rau. Ce vreau eu sa subliniez, este faptul ca, aflati intr-o asemenea situatie, aceia care folosesc produsele respective, trebuie sa aiba si-o limita. De asemenea, controlul medical periodic, nu strica, chiar e binevenit, in asemenea cazuri.

Indiferent de recomandarile primite, steroizii, pot fi de folos in cresterea masei musculare, dar, in acelesi timp, pot avea efecte greu de banuit si nedorite. Asadar, este nevoie de moderatie, echilibru si control permanent, in cazul consumului acestora ca, de altfel in toate celellalte produse cu care vrem nu vrem, venim in fiecare zi in contact direct.

Nu stiu daca in acest articol reusesc sa lamuresc problema, dar macar am incercat. Mai multe informatii utile, pe acest subiect, gasiti pe wikipedia! Si, in opinia mea, informatia este foarte necesara in cazul in care doriti sa consumati, in viitor, asa ceva sau vi se va recomanda de catre un doctor, in cazul in care stare de sanatate, va fi una precara.

Din blogosfera romaneasca, eu, va doresc sa aveti parte de o zi racoaroasa:)… o sa avem nevoie, deoarece se anunta o saptamana fierbinte, chiar daca pana acum nu prea am avut parte de perioadele caniculare…

 

Un gând despre “Steroizi de vanzare

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s