Baterii de la Vrum Auto

Baterii de la Vrum Auto

Pentru aceia dintre voi, care detineti un autoturism proprietate persoanla, stiti ca o baterie auto este esentiala. De aceea, din start recomand baterii auto de la Vrum Auto. Baterii ale caror preturi sunt acceptabile.
Pe site-ul celor de la Vrum Auto, calitatea este pe primul plan. Acumulatorii pentru autoturisme sunt de la firme renumite in acest domeniu, perioada de viata fiind mai lunga, decat in cazul unor baterii contrafacute.
Pentru aceia dintre voi, care doresc cumpararea unei baterii auto, recomand ca si producatori, Rombat, Varta, Bosch sau Pilot. Eu, am pe masina mea o baterie Rombat de 44 amperi si sunt foarte multumit de ea.
Rombat este un producator autohton, cunoscut pe aceasta piata si avand o experienta de peste 30 de ani. Compania din Bistrita, e liderul absolut pe piata din Romania si exporta in tari precum Franta, Germania sau Italia, tari cu tradititie in industria auto.
O baterie este un element ce trebuie schimbat la 4 sau 5 ani. Cam asta e durata medie de viata pentru o baterie buna.

Acum, vreau sa subliniez faptul ca se poate achitiona din mediul online o baterie, dar atentie pot fi si produse contrafacute. De aceea, recomandare mea merge catre magazinul online vrumauto.ro. Aici, pe langa diferitele modele de baterii, aveti la dispozitie si alte accesorii si piese auto. Nu sunt deloc de neglijat consumabilele precum uleiul de motor sau antigelul.
Sa revin la bateria auto. Pe vrumauto.ro, aveti un mod simplu de cautare dupa modelul masinii. Bateriile fiind ordonate pe categorii dupa marimea lor.

Intretinerea unui autoturism este foarte importanta. In acest fel, puteti preveni o defectiune. Si, cum bateria este inima motorul ( asa o consider eu), ea trebuie sa functioneze in parametri normali. Sfatul meu este sa faceti, toamna, o masurare a tensiunii la borne, intr-un service autorizat. Odata cu venirea iernii nu veti avea surprize, pentru ca veti stii cat de incarcat este bateria si cat va mai duce.

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s