Friptura de pui la cuptor!

O friptura de pui la cuptor! Nu-i o reteta de a mea. Este una descoperita de mine pe site-ul cunoscutului procesator de carne de pui, LaProvincia. Friptura de pui este o manacare pe care foarte multi romani o prefera, alturi de o salta de rosii sau o salta verde cu ridichii si ceapa verde. Daca ati intrat pe site-ul de care v-am spus, veti descoperi ca producatorul si procesatorul LaProvincia, hraneste pui traditional, ca la tara. Astfel, pui sunt gustosi.

Afacerea, LaProvincia, a pornit in urma cu 40 de ani ca un business de familie, fiind 100% românesc si continund pana in ziua de azi ca un brand romanesc. LaProvincia, a devenit un procesator important pe piata agroalimentara romaneasca, fiind foarte respectat datorita calitati produselor livrate zi de zi.
LaProvincia, detine atat ferme proprii de crestere a pasarilor, cat si terenuri agricole care asigura hrana lor. Zi de zi, hrana asigurata de pe terenurile agricole au dus la crearea unor conditii proprice dezvoltari afaceri.

Acum, cu siguranta fiecare gospodina are in mintea ei o reteta proprie de friptura cu pui la cuptor, dar, in opinia mea, nu reteta e o problema ci puiul. El este ingredientul de baza si un pui de LaProvincia, face ca orice reteta sa fie delicioasa.

De ce recomand produsele LaProvincia?

Puii din fermele LaProvincia sunt crescuti natural, pastrand astfel gustul puiului de la tara;
Sistemul de productie este completat de unul de livrare catre fiecare distibuitor din intreaga tara;
La Provincia este in acest moment implicata in doua campanii: Crestem Campioni! si Impartasim învataturi romanesti

Alimentele sunt in aceast moment o problema. Ma refer la calitatea lor. Alimentele de calitate, sanatoase nu costa chiar atat de mult. Alimentele care contin multe chimicale, ieftine ne pot duce repede in fata medicului si vom cheltui mult mai mult decat am alege alimentele sanatoase.
Asadar, trebuie sa ne invatam sa alegem intotdeana alimente de calitate, iar LaProvincia are ce sa ne ofere in sensul acesta.

PS. Daca cineva este in pana de retete, pe site-ul: laprovincia.ro, exista o categorie destinata retetelor. Pofta buna!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s