3 motive pentru care sa investesti intr-o vila din Golful Santa Maria, Constanta

Daca iubesti marea si atmosfera dintr-un astfel de loc, atunci ai posibilitatea sa faci din asta un stil de viata. Nu trebuie sa te bucuri de un astfel de trai doar in vacante, ci poti sa iti traiesti visul zi de zi. Un proiect de proportii a fost dezvoltat in Constanta, la malul Marii Negre. Golful Santa Maria iti lanseaza invitatia la o viata asa cum ti-ai dorit, ba mai mult decat atat.BANNER

 


Acest proiect cuprinde vile de lux, deosebite atat prin stilul mediteranean – italian pe care il inglobeaza cu succes arhitectura intregului cartier rezidential, cat si prin conditiile de trai moderne, complete. Elementele de estetica, specifice stilului sicilian nu fac decat sa confere peisajului o nota de originalitate usor de diferentiat.

  • Ai toate conditiile pentru un stil de viata sanatos

Daca vei arunca o privire asupra site-ului santamariabay.ro, vei descoperi un peisaj de poveste. Localizat in apropierea Marii Negre, proiectul vizeaza vile de lux Constanta parca desprinse din file de basm – impunatoare si perfecte pana in cel mai mic detaliu. Estetica ireprosabila a fatadelor este cu atat mai accentuata, intrucat in construirea vilelor s-au utilizat numai materiale calitative, ce corespund cu standarde ridicate.
Aerul curat, natura, toate constituie factori ce contribuie la asigurarea unui stil de viata sanatos, asa cum ti-ai dorit.

  • Totul este adaptat cerintelor si nevoilor de actualitate

Aceste vile imbina cu succes traditia mediteraneana cu arta de inalta clasa, astfel rezultand cladiri ce satisfac preferinte si stiluri dintre cele mai variate. Completeaza intregul decor panorama deosebita a tarmului si a cerului. Este o zona cu o vegetatie generoasa, plina de culoare in anotimpurile calduroase.
Proiectul a fost realizat tinand cont de cerintele si nevoile de actualitate, aliniat atat normelor europene, cat unui stil sanatos de viata. Spatioase, trainice, moderne si alte astfel de atribute pot fi asociate cu vilele disponibile pentru cumparare in Santa Maria Bay. Se regasesc trei variante de vile – A, B si C, fiecare prezentand caracteristici deosebite si particularitati ce le fac cu atat mai interesante si potrivite.

  • Te alaturi unei comunitati unite, prietenoase

Vei avea vecini cu aceeasi perceptie asupra stilului de viata ca si tine, deci oameni care de asemenea respecta natura, iubesc curatenia, linistea. Practic este imposibil sa nu te integrezi in peisaj, sa nu te simti acasa intr-un loc in care totul este asa cum ai dorit.
Pentru a te convinge ca o astfel de vila si aceasta locatie este ceea ce iti doresti, tu si familia ta, poti sa optezi pentru un tur al complexului. Daca esti curios, nu trebuie sa mai astepti nicio clipa. Poti face un tur virtual al acestuia online, direct pe site-ul lor. Gasesti aici galerii interioare si exterioare, care te pot ajuta sa iti formezi deja o imagine clara asupra a ceea ce presupune traiul aici, in Santa Maria Bay. De altfel, daca ai intrebari sau doresti lamuriri vizavi de plata sau alte aspecte de acest fel, poti intra in contact cu un reprezentant al agentiei.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s