Jucarii pentru bebelusi: maimutica dentitie

mini-maimutica-pentru-dintisori
Alegerea unei jucarii pentru bebelusi nu este bine sa se faca doar in functie de pretul acesteia, ci in functie de felul in care aceasta contribuie la dezvoltarea sanatoasa  a copilului si a abilitatilor pe care le poate dobandi sau exersa cu ajutorul unei jucarii. Cei mai multi dintre parinti incep sa inteleaga ca o jucarie pentru copil este foarte importanta, nu doar sub aspectul formei sale, ci dupa cum se poate juca acel copil cu ea.

Jucariile pot fi achizitionate din magazine sau prin comenzi on line, cu livrare la domiciliu. Aceasta a doua oportunitate va ofera sansa de a alege, in scurt timp jucaria sau jucariile/jocurile adecvate varstei copilului si preocuparilor sale.

Cum e posibil un asemea lucru? Foarte simplu! In cazul comenzilor on line vizualizati un numar mare de jucarii si jocuri, insotite de imagini reprezentative si informatii asupra calitatii materialelor, din care sunt realizate pentru a putea face alegerea perfecta.
Va sugerez cateva jocuri si jucarii ce pot fi achizitionate on line pentru diferite nivele de varsta ale copiilor. Pentru copiii de pana la 1 an se recomanda achizitionarea unor jucarii cu elemente format mare, pentru a nu fi inghitite accidental de acestia, din dorinta de a “cunoaste” obiectele din jur. In acest sens va recomand: inel gingival sau maimutica dentitie.

Acestea pot fi utile pentru dentitie, pentru cunoasterea culorilor si pentru stimularea auzului datorita zgomotelor melodioase pe care le emite. De asemenea, poate stimula manipularea obiectelor.

Jucariile pentru bebelusi, pot fi utilizate si pentru recunoasterea unor elemente din mediul natural sau al culorilor, a unor elemente din natura, stimularea auzului muzical datorita sunetelor emise la atingerea elementelor colorate incastrate, dar si un spatiu de joaca atractiv si educativ. Sunt foarte multe asemenea jucarii pe care le puteti vizualiza on line alaturi de cele mentionate mai sus.

Pentru copiii mai mari, cu varste cuprinse intre 2-4 ani, va recomand alegerea unor jucarii ce ofera mai multe variante de jocuri ce stimuleaza atentia, abilitatile de manipulare a obiectelor cu ambele maini, cunoasterea sau recunoasterea culorilor si formelor; Cuburile din lemn sunt un joc educativ ce va contribui la dezvoltarea acelorasi abilitati ale copilului, intr-o alta maniera. O camera foto pentru copii cu sunete sau numaratoare cu discuri colorate, pot contribui cu succes la stimularea exprimarii orale, recunoasterea cifrelor si a culorilor, numeratia in limitele 1-10;

Si, daca tot v-am recomandat jucarii, acum, este cazul sa va recomand si site-ul delamamici.ro, unde aveti, pe langa produse bebelusi, si sfaturi pentru proaspetele mamici.

Un gând despre “Jucarii pentru bebelusi: maimutica dentitie

  1. Pingback: Shop For Fantastic Games When You Are Aware How – WikiWires

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s