Instal Men, produse elctrice pentru casa

Instalatia electrica, din casa (sau apartament pentru unii), este un lucru destul de complicat si greu de perceput de mine. Recunosc, chestia asta cu sigurante, tablou electric, relee termice, ma depaseste! Ar fi o nebunie sa ma apuc sa renovez o camera a locuintei fara sa tin seama de instalatia existenta si sa nu o inlocuiesc cu una noua!
Chestia asta vi-o spun deoarece chiar am de gand anul acesta, sa renovez o camera din casa unde locuiesc!

Asadar, sfatul meu si pentru voi este ca atunci cand renovati o camera sau intreaga locuinta, pur si simplu trebuie sa schimbati si instalatia electrica veche, cu una noua, mai performanta. Cea veche a fost dimensionata pentru nevoile acelor vremuri. Acum, cu atatea elecronice si electrocasnice, ea va ceda cand te vei astepta mai putin. In plus, din ceea ce stiu, de la casa mea, unele prize nu au impamantare. Iar lucrul acesta e mai mult decat necesar! Stiti, cum se spune: “tot patitul e priceput” dar, nu va voi da mai multe detalii:) Asadar, daca te-ai hotarat sa te apuci de treaba trebuie sa apelezi la un electrician priceput si sa cumperi produsele de la un magazin specializat, precum InstalMen.

Si, cum faci asta! Intrebare pe care mi-am pus-o si eu, desigur! Printr-o simpla cautare, pe net folosind expresia: produse elctrice pentru casa. Astfel, vei fi dus pe o pagina cu multe optiuni. Recunosc, ca avand atatea optiuni vei fi pus in situatia de a alege.

Ce oferta sa alegi, si cum poti fi sigur ca produsele pe care le-ai ales sunt cele mai bun? Dar, electricianul care va trebui sa le monteze> Dificil, dar nu imposibil!

In primul rand daca poti sa obti o recomandare de la cineva care a lucrat cu electricianul respectiv sau firma lui, ar fi ideal. Si, asta o spun deoarece sunt multi asa-zisi meseriasi, care lucreaza la negru, iar cu instalatia electrica nu-i de joaca! Este pericol si vedem cate nenorociri provoaca o instalatie electrica de proasta calitate.
Vrea sa va zic acum, cum ma gandesc eu sa testez un electrician. In primul rand, daca e unul bun acesta nu va ezista sa-mi spuna lucrarile pe care le-a efectuat. In al doilea rand, imi va vorbi de prietenii lui. De aici, poti afla de el! In al treilea rand, daca e unul bun si se respecta pe el si meseria pe are o face, va avea o autorizatie pentru asemenea lucrari, iar la sfarsitul lucrari imi va intocmi un certificat care va atesta ca instalatia electrica este conforma cu normele in vigoare.

Asa cred eu ca pot sa elimin din start un electrician slab, iar lucrarea pe care am sa i-o incredintez, va fi bine executata, fara riscul de a reface instalatia, dupa ce camera va fi gata! Am mai auzit, de asemenea cazuri, de aceea consider ca o lucrare ca aceasta trebuie incredintata unui profesionist, unui om de meserie!

Asadar, este dificil sa iti lasi locuinta pe mainele unui electrician despre care nu stii nimic, chiar si atunci cand ai un prieten sau cunostinta care lucreaza in acest domeniu.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti parte numai de profesionisti, in tot ceea ce doriti sa faceti in locuinta voastra!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s