Biletul zilei

Salutare dragii mei,

La noi ca si in alte colturi ale lumii, fotbalul este cea mai discutata si dezbatuta, in acelasi timp, disciplina sportiva. Nu ma intrebati de ce, dar stiu ce polemici se nasc dupa un meci de fotbal. Discutiile despre fotbal sunt tot timpul cele mai încinse, cele mai pasionale. De multe ori îi intreabam pe amicii mei: Bai, dar de ce puneti atata pasiune? Castigati vreun ban?
Ei, uite ca unii castiga bani. Si acesti bani vin din biletul zilei. Pariurile sunt puse in cea mai mare parte pe meciurile de fotbal, din diferitele campionate europene, insa sunt si alte pariuri, banoase. Iar daca discutiile despre fotbal sunt intre doi suporteri va dati seama ca sar scantei.

Mai ales ca de multe ori au pariuri contrare. Faptul ca a castigat Steaua, in fata lui Dinamo, poate naste discutii nesfarsite. Daca stam sa ne gandim, de discutii interminabile are nevoie omul? Frate, frate, dar branza e pe bani, spune o vorba!
Dar, sa revin la pariuri si la cele mai bune case de pariuri. Sunt numeroase agentii existente, in online, daca sunteti pasionati de pariuri si considerati ca aveti noroc, puteti arunca o privire pe site-ul: biletul-zilei-7.com. O sa va ajute si, daca aveti noroc, castigati niste bani. Sau o sa-i pierdeti pe toti, in functie de cum sunt asezate astrele 🙂
Mie mi-au starnit curiozitatea. De aceea am sa încerc, pentru început, cu biletul zilei.
Si, daca tot am vorbit despre pariuri azi, de ce sa nu vorbim si despre biletele la loto 6 din 49 ? Un subiect dezbatut pe anumite forumuri, din ce am citit eu, in navigarile mele pe net.
A mai castigat cineva… ceva in ultimul timp, cate numere v-au mai iesit, astept de la voi cateva raspunsuri pozitive.
Acum ca v-am dat un exemplu de site, ca asa era normal, daca ceri ceva, mai intai sa oferi, o sa va spun si cate ceva de el.

L-am descoperit facand o cautare pe google dupa biletul zilei. Personal este pentru prima data cand am intrat. Nu am pariat, dar vad acest site a fi unul fain, prin prezentare.
Acum, este cineva care a pariat pe biletul zilei? Eu, am sa incerc…Sper sa fie cu noroc 🙂
Hai, ca m-am cam lungit cu acest articol pornind de la un lucru atat de banal pariurile si de la o intrebare simpla.
Din blogosfera romaneasca va doresc multa bafta la pariuri, fireste:)

2 gânduri despre “Biletul zilei

Spune ceva: