Austria incalca legislatia europeana

Austria a incalcat legislatia europeana atunci cand a redus alocatiile pentru copii emigrantilor din aceasta tara, emigranti care sunt proveniti din tari membre UE.
Cei care conduc Romania au obligatia sa reactioneze atat in plan diplomatic, cat mai ales in plan economic. Este timpul si momentul ca ANAF, OPC, Garda Financiara si alte institutii sa inceapa jihadul prin statiile PECO ale OMV si prin restul mutinationalelor austrice. Va fi o actiune legala, care nu incalca sub nici o forma legislatia europeana. Dupa ce se vor trezi cei de la OMV cu amenzi de cateva miliarde de euro, se vor duce acasa si il vor da cu capul de toti peretii pe al lor cancelar fascist.


Daca ai nostri vor tacea, treaba cu alocatiile este doar primul pas, vor urma si alte masuri impotriva emigrantilor din Austria. Acolo la guvernare este un partid de extrema dreapta, cu apucaturi fasciste, iar ei au castigat alegerile tocmai promitand cetatenilor austrieci ca ii vor executa pe emigranti.

2 gânduri despre “Austria incalca legislatia europeana

    1. NU. Statutul de tara europeana ne da pe langa obligatii si drepturi. Atata timp cat muncitorul roman din Austria plateste aceleasi taxe si impozite ca orice cetatean austriac, are dreptul sa-si creasca copilul oriunde doreste pe teritorul UE din Vascauti si pana in Barcelona si sa se bucure de aceleasi drepturi.

      Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s