Un aspect modern si primitor

Parchetul schimba radical aspectul in orice casa, iar acest lucru l-am vazut chiar cu ochii mei. Initial, apartamentul in care locuiam arata destul de rau, deoarece nu mai fusese renovat de 20 de ani, iar parchetul vechi a fost pus undeva pe la inceputul anilor 90. Deci clar casa mea avea nevoie de o schimbare. Mi-a luat ceva timnp pana sa refac totul confom standardelor de astazi, insa am preferat sa abordez totul incet si sigur, folosind doar cele mai bune matertiale. Am fost pretentios la orice detaliu, chiar si in ceea ce priveste cuiele folosite. Cel mai mult mi-a luat sa cumpar parchetul, deoarece acesta este primul lucru pe care oaspetii il observa atunci cand intra in apartament.

 

Fiind sfatuit de un expert in domeniu, acesta mi-a recomandat site-ul parchetpeviata.ro, deoarece este o firma seriosa ce comercializeaza doar produse de inalta calitate. Tot expertul mi-a zis sa cumpar parchet triplu stratificat, deoarece are o rezistenta mai buna impotriva zgarieturilor si a petelor de alimente. Nu a fost usor sa aleg un model de parchet de pe site-ul lor, deoarece toate produsele aratau foarte bine, insa intr-un final am decis asupra unui singur model de parchet. Am ales sa pun in toata casa parchet triplustratificat Gri/ Shadow Grey. Acest tip de parchet este destul de deschis la culoare, insa pastreaza o nuanta de umbra, ideala pentru a masca chiar si urmele de praf pentru zilele cand nu ai chef sa dai cu aspiratorul.

 

Parchetul fiind triplustratificat, asigura o protectie mai buna impotriva urmelor si a zgariturilor si este Pet friendly, ceea ce asigura protectie impotriva gherutelor de caine sau pisica.

Montajul se realizaeaza foarte usor, deoarece se lipeste cu flotant sau adeziv special pentru parchet.

Selectia de lemn pentru acest parchet a fost maturata inainte de a fi prelucrat, iar grosimea lemnului nobil este de 3.5 mm. Acest tip de parchet permite si incalzirea prin pardoseala fara sa se deterioreze de la tevile incalzite. De asemenea, fiind din lemn de calitate inalta, parchetul va pastra caldura mult timp si ofera o izolatie excelenta.

 

Recomand site-ul parchetpeviata.ro pentru a face cele mai reusite renovari!

Spune ceva: