Doua crime care zguduie Romania

In interval de cateva zile, doua crime oribile au zguduit Romania. Una la Braila si alta la Calarasi. Numitorul comun, al celor doua crime oribile il reprezinta consumul de droguri (in al doilea caz, e vorba de etnobotanice ).

In Braila, un drogat a injunghiat un sofer, ia luat masina si mai apoi a incercat sa intre intr-un mall, ranind mai multe persoane. – sursa Antena1

La Calarasi, trei adolescenti, de 17 ani, au injunghiat o familie. Dupa oribila crima, cei trei au furat masina, apartinand familiei ucise, un Opel si-au incercat sa dispara. Cei trei au fost prinsi de politie, in scurt timp.

Mobilul triplului asasainat de la Calarasi, l-a constituir jaful. Planul asasinari, a fost pus la cale, de unul dintre adolescenti, crescut chiar de familia pe care a casapit-o. Vecini si rudele declarand, ca baiatul era luat in plasament de familia respectiva de mic, de cand avea cateva luni. Tot martori sustin, ca tanarul avea conflicte cu familia, deoarece nu ii mai dadeau bani. – sursa calarasipress.ro

Asadar, consumul de droguri, are efecte mult mai grave, societatea romaneasca fiind incapabila sa recunoasca ca, in acest moment, in Romania, drogurile, reprezinta o problema de mare importanta si complexitate.

Cum ajung adolescenti, sa ucida pentru a face rost de banii pentru droguri, se pare ca nu preocupa pe nimeni!

Nu am vazut din partea POLITIEI, a PROCURORILOR de la DIICOT, actiuni ferme impotriva traficantilor de droguri! 

Drogurile au efecte asupra sanatatii fizice si psihice, dar la noi, nimeni nu este interesat de cresterea alarmanta a consumului de droguri, in randul tinerilor! Este cool, sa dezbati situatia lu’Dragnea, lu’Iohannis, lu’Dancila, etc…sa-i alergi zi de zi pe politicieni, tu MARE PROCUROR, si, traficanti de droguri isi vad de treaba lor. Nenorocesc, tineri si destine de oameni!

PS. A nu se intelege ca apar vreun politician, dar…in opinia mea problemele principale cu care se confrunta societatea romaneasca sunt consumul de droguri, defrisarile, educatia precara pe care o ofera in acest moment scoala romaneasca, etc.

3 gânduri despre “Doua crime care zguduie Romania

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s