Montajul din tablă fălțuită – ce avantaje oferă

tabla_faltuita_otel_nordic_sl2

 

Atunci când vine vorba despre propria casă, toată lumea își dorește un cămin cald care să asigure protecție și confort, iar în acest sens, un rol important îl îndeplinește acoperișul. Cu toate acestea, nimeni nu se gândește prea mult la acest aspect decât atunci când apar anumite situații problematice care pot periclita clădirea.

De aceea, prima etapă – și anume alegerea unei învelitori de calitate care să îndeplinească cele mai înalte standarde – este deosebit de importantă. Astfel, indiferent că este vorba despre ridicarea unei case noi sau despre renovarea unei locuințe, proprietarii trebuie să fie preocupați în aceeași măsură de calitatea materiei prime.

Tabla fălțuită – opțiunea excelentă pentru învelitoarea ta

Versatilă, lejeră și ușor de montat, tabla fălțuită înglobează cele mai recente și inovatoare tehnologii. Aceasta este una dintre variantele preferate de către majoritatea specialiștilor, recomandată în special în cazul acoperișurilor cu pante lungi.

În continuare, vom face o prezentare scurtă a celor mai importante avantaje pe care le oferă tabla fălțuită de la RoofArt, o companie românească cu peste 17 ani de activitate pe piața sistemelor de acoperiș. Iată care sunt particularitățile care fac din tabla fălțuită un produs excelent și varianta preferată de mulți specialiști:

  • Are un caracter maleabil

Indiferent că vom opta pentru un acoperiș modern, clasic sau rustic, tabla fălțuită are un caracter maleabil, prezentând astfel posibilitatea de a fi profilată până la minus 15 grade.

 

  • Asigură construcției un design unic și estetic

 

Tabla fălțuită scoate în evidență particularitățile arhitecturale ale clădirii;

 

  • Este disponibilă într-o gamă variată de culori și dimensiuni

 

Având în vedere faptul că piața este diversificată, arhitecții au posibilitatea de a alege dintr-o mare varietate de opțiuni;

 

  • Oferă garanție extinsă

 

Atributele calitative de excepție se reflectă prin garanțiile oferite – pentru menținerea culorii – de 15 ani și împotriva coroziunii – 30 de ani;

 

  • Durata medie de exploatare este de 50 de ani

 

Tabla fălțuită este una dintre cele mai durabile soluții de pe piața sistemelor de acoperiș;

 

  • Are acoperire bio

 

Gama GreenCoat este renumită pentru că faptul că produsele sale au componente ecologice care nu poluează mediul, spre deosebire de elemente tradiționale.

 

  • Funcționalitate ireproșabilă

 

Tablă fălțuită de la RoofArt este o soluție modernă în materie de acoperișuri care asigură o funcționalitate ireproșabilă dacă instalarea este efectuată corespunzător.

 

  • Prezintă costuri minime de întreținere

 

În comparație cu alte tipuri de sisteme de învelitoare, tabla de acoperiș prezintă costuri minime în cadrul procesului de mentenanță.

Montajul din tablă fălțuită de la RoofArt

Specialiștii în construcții optează pentru un astfel de montaj, datorită posibilităților pe care le oferă arhitecților de a–și pune în valoare creativitatea și aptititudinile.

Așadar, dacă te afli în căutarea unei soluții de top, poți opta pentru tabla fălțuită propusă de cei de la RoofArt.

Compania românească cu sediul în Brașov investește în permanență în linii de producții și utilaje profesionale de ultimă generație. Datorită perfecționării și a cercetărilor efectuate în mod constant, fiecare produs din portofoliu atinge rezultate remarcabile.

Principalul furnizor al tablei din oțel produsă de RoofArt este compania nordică SSAB care asigură materie primă de cea mai bună calitate, iar acest lucru este un alt indicator al excelenței.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s