Despre mobila la comanda – care sunt avantajele de care se bucura proprietarii cand o aleg?

Sa cumpar sau sa fac mobila la comanda? Aceasta intreabare si-o adreseaza de fiecare data proprietarii, ajunsi la faza de mobilare a spatiului. Si primul instinct ar fi sa optezi pentru prima alternativa, intrucat aparent este o solutie mai convenabila, poate mai comoda.
Ei bine, atunci cand ai la dispzotie o casa mare, spatioasa, care nu impune probleme legate de amenajare, achizitionarea unui mobilier gata facut poate fi adesea un raspuns. In restul cazurilor insa, alternativa de mobila la comanda vine la pachet cu multiple avantaje. Te invit sa afli in continuare cateva dintre plusurile pe care le asigura mobila efectuata la comanda.
Se poate plia, conform spatiului disponibil

Un scenariul des intalnit este cel in care mobila este prea mica sau prea mare pentru spatiul in care doresti sa o amplasezi. Ce-i drept, exista anumite tipuri de suprafete asa zise dificile, care dau mari batai de cap atunci cand trebuie sa le mobilezi. Poate fi vorba despre acele camere cu forma neobisnuita sau inaltime joasa, despre baile de la mansarda, incaperile cu tavan inclinat, cele cu grinzi, capriori sau stalpi de sustinere, cat si spatiile deschise care inglobeaza mai multe functiuni. Daca vreuna dintre situatiile prezentante iti este familiara, atunci, fara doar si poate, este de preferat sa alegi mobila la comanda in detrimentrul cele din magazin. In acest fel, vei avea posibilitatea sa o creezi in functie de cum iti permite spatiul de care dispui.

Maximizeaza colturile moarte

Un mobilier standard ignora caracteristicele camerei si nu va tine niciodata cont de restul elementelor de decor. Daca iti doresti sa valorifici spatiul avut la dispozitie, apeleaza la o firma specializata in mobila la comanda, precum este Prodesignart.ro. Echipa de experti iti va oferi solutii eficiente pentru a acoperi toate punctele moarte, cum sunt coluturile sau suprafata de deasupra hotei, si desigur, suprafat de depozitare va deveni mai ampla.

Ascunde elementele care nu fac niciun serviciu design-ului camerei

In cazuri rare exista posibilitatea de a rezerva o camera pentru centrala termica, iar cand vine vorba de un apartament de bloc trebuie sa ne luam gandul de la asta. In mod cert, centrala nu iti va marca spatiul intr-un mod placut, nefiind tocmai o „prezenta” prietenoasa in decor. Astfel, ce este de facut? Asa cum ai anticipat deja, solutia ramane mobila la comanda, solicitand firmei cu care ai decis sa colaborezi anumite corpuri de mobilier suplimentare, menite sa mascheze centrala termica, cat si alte elemente care nu aduc niciun plus ambientului, cum ar fi niste tevi sau un calforifer vechi.

Coincide in totalitate cu gusturile tale

Sa fie rezistenta, aspectuoasa, in nuantele preferate… iata cateva dintre particularitatile care trebuie sa se regaseasca la un mobilier standard. De fiecare data insa va exista ceva care sa te nemultumeasca, fie ca e vorba de material, design sau, pur si simplu, culoarea nu te prea incanta. Decat sa faci compromisuri este de dorit sa optezi pentru mobila la comanda care poate fi realizata in concordanta cu preferintele tale.

Este o solutie economica

Nu neaga nimeni faptul ca exista magazine care vand mobila la preturi mici, uneori poate chiar ireale. In schimb, daca te inspira un ansamblu de mobilier pe care l-ai zarit intr-o revista sau pe Internet, insa acesta are un pret piperat, ai la indemana o alta alternativa – sa creezi unul la comanda dupa model, intr-o varianta pe care sa ti-o poti permite.
De asemenea, mobilierul la comanda isi dovedeste utilitatea mai ales atunci cand proprietarul isi doreste un stil anume pentru locuinta sa, stil care se regaseste rar in magazinele obisnuite de mobila. Ei bine, Prodesignart.ro preiau misiunea de a realiza mobila la comanda de orice design, inclusiv de epoca, pentru persoanele care au cerinte deosebite.

 

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s