Cum inaugurezi un magazin ca un adevart profesionist

 

Recent mi s-au deschis ochii spre noi modalitati de marketing datorita unui prieten care a fost inspirat sa ma invete anumite lucruri inainte sa imi ianaugurez noul magazin de incaltaminte. De ceva timp planuiam sa deschid un magazin de incaltaminte, insa niciodata nu gaseam locatia perfecta, asta pana cand recent mi s-a oferit un spatiu in noul mall care s-a deschis in oras.

 

Magazinul meu este un pic diferit fata de restul care vand incaltaminte, deoarece nu am dorit sa am rafturi conventionale sau culori standard pentru pereti. Magazinul pe care l-am deschis are rafturi din materiale reciclate precum placi de skateboard si alte accesorii pe care le-am reconditionat. Toate acestea ofera un look foarte “cool” care atrage in special tinerii.

Insa, un prieten care lucreaza in domeniul publicitatii mi-a atras atentia ca in magazin va trebui sa incorporez un covor si la intrare, gen pres, deoarece va lasa o impresie foarte buna clientilor. Tot el m-a sfatuit sa cumpar de pe covoare-profesionale.ro, deaorece de pe acest magazin pot sa achizitionez cele mai bune produse de acest gen.

 

Am intrat pe site-ul lor pentru a observa produsele mai bine si, intr-adevar, exista o gama foarte mare de produse. Gama lor cuprinde:

 

 

 

    • Covorase interior
    • Pres intrare

 

 

 

Si gama lor nu se opreste doar aici, magazinul detinand covorase si presuri chiar si pentru industriile farmaceutice si chimice. Insa, obiectivul meu a fost sa cumpar un covoras pentru interior si unul pentru intrare.

 

Pentru interior am cumparat un covoras de la producatorul Notrax, modelul Aqua Trap. Acest model de covor retine foarte bine apa si este conceput special pentru zonele foarte circulate precum magazinele sau restaurantele. Datorita compozitiei din material, covorasul va retine apa cu de pe talpa pantofului, cu usurinta, iar pentru curatare utilizatorul nu trebuie sa foloseasca decat un furtun cu apa sub presiune. De asemenea, mateiralul din care este fabricat covorasul este rezistent la schimbarile de temperaturi si la foc.

 

La intrarea in magazin am ales sa incorporez un pres de exterior foarte rezistent in orice conditie si care va face fata traficului intens. Am ales sa cumpar modelul de pres exterior Octo-O-Flex. Acest tip de covoras este foarte rezistent, deoarece caucicul din care este fabricat rezista la orice schimbare climatica si retine foarte bine murdaria si apa de pe pantofi.

Denivelarile de pe acest pres il fac ideal pentru locurile cu carucioare precum mall-urile, deoarece crampoanele de pe pres vor inlatura orice urma de mizerie.

Fiind tot de la producatorul Notrax, am avut siguranta ca voi beneficia de calitate inalta, fara sa cheltui foarte multi bani. Produsele au ajuns prin curier destul de repede, iar totul a fost in timp pentru inaugurare.

 

Cand am montat presurile in magazin totul arata foarte bine si parca te invita la cumparaturi. Inaugurarea a fost un succes, deoarece, dupa zambetele oamenilor, consider ca am facut o afacere foarte buna achiztionand aceste presuri de pe site-ul covoare-profesionale.ro, la preturi foarte convenabile!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s