Ordonanţa de clasare pentru Johannis!

În povestea asta toată lumea minte.

1. Tudorel a lăsat de înţeles şi a şi zis pe vorbe că ordonanţa de clasare e a lui Augustin Lazăr. Era a lui Cristi.
2. Tudorel a zis că publică clasarea. Nu a publicat nimic.
3. PCA Alba a zis că dă luni răspunsurile pe clasările lui Klaus. N-a mai dat nimic.
4. Lazăr a scris că el nu a avut nicio clasare în dosarul de candidatură. Acum şi-a adus aminte că a băgat grefiera nişte lucrări care nu erau ale lui şi i le-a scos Prună la MJ care a văzut greşeala.
5. Prună zice că a trimis la CSM tot ce a primit de la Lazăr, adică 12 lucrări, că nu-şi aduce aminte să fi fost clasarea pe Klaus sau altceva, nicun incident şi că oricum ea nu verifica nimic, nici lucrările, ci toate erau strict asumate de candidat.
6. Tudorel spune că la MJ nu se ştie ce lucrări a trimis Lazar la CSM pentru că Lazăr nu a trimis nicio lucrare la MJ.
7. CSM spune că în cele 12 lucrări primite de la MJ nu a fost clasarea, în avizul pentru Lazăr se menţionează că sunt 12, dar nu spune care au fost cele 12.
Din ce bate câmpii Tudorel se înţelege că lucrările cele 12 au picat din cer fix la CSM şi acolo au rămas, din ce spune Lazăr se înţelege că au fost mai puţin de 12, din ce spune Prună- a trimis tot ce a primit de la Lazăr la CSM, adică 12, şi din ce spune CSM neagă tot dar nu prezintă nicio dovadă.
8. Şi la Klaus până la urmă toţi au ajuns de acord: nu a ajuns nimic. Asta spune şi Toader azi, după ce miercuri a zis invers, asta spune şi Lazăr, şi Prună.
Spuneţi voi dacă ăştia sunt sănătoşi la cap.
Şi peste toate au ieşit şi grefierii, un sindicat al lui peşte, nu ştiu cine e Cici prostuţa grefieră a lui Lazăr, dar zic şi ei ceva că nu au în atribuţii asta. Asta ca să nu mai zic că Maus Klaus a avut 9 dosare penale închise numai la Alba în condiţiile în care urlă de 4 ani că n-a avut niciun dosar penal, că n-a fost penal şi urlă cu „penalii”, el fiind cel puţin de 9 ori penal.

Sursa: Sorina Ruxandra Matei

Un gând despre “Ordonanţa de clasare pentru Johannis!

Spune ceva: