Programe work and travel

Programele work and travel

Programe de work and travel pentru studenti, cred ca ati auzit de ele si, de faptul ca, experienta capatata in cadrul acestor programe, va fi benefica in cariera unui tanar absolvent de facultate.
Am cunostinte care au participat la astfel de programe si mi-au povestit experientele lor. Toti au o parere buna despre programe work and travel, fie ca au fost in tari din Europa, fie din America.

Am sa va dau si doua exemple:

1. O cunostinta a lucrat intr-uin restaurant, intr-o statiune din SUA, aflata in zona montana. Acum, pe langa bacsisul bunicel pe care il facea, ca ospatar, a putut sa se bucure de zona minunata si sa invete sa schieze. Ca si salariu, castigul era foarte bunicel, iar cei cu care lucra, erau persoane prietenoase si astfel, a putut cunoaste tineri din SUA, Turcia sau Spania.

2. Altcineva mi-a povestit ca dupa o luna muncita, in cadrul unui program work and travel, in America, ar fi putut sa-si cumpere o masina. In America masinile fiind foarte ieftine.

Iata ca pe langa experienta acumulata, mai exista si alte beneficii. Cunosti oameni, culturi diferite, vezi locuri frumoase si poti sa faci un ban, muncind cinstit.

De ce sa alegi Students Experience?

O echipa de tineri absolventi, participanti si ei la programele work and travel pentru studenti, au pus bazele in 2013, unei agentii de recrutare si plasarea a studentilor, la programe de tip work and travel.

Calitatea serviciilor oferite de Students Experience, a dus la deschiderea unor puncte de lucru in tara, in marile centre universitare: Craiova, Cluj-Napoca, Targu-Mures sau Bucuresti.

Programele Work and Travel, se deruleaza in Grecia, SUA, iar programe de internship in Australia si SUA.

Students Experience, este o alegerea potrivita pentru a plasa forta de munca in strainatate.

Din blogosfera romaneasca va doresc, celor care veti participa la astfel de programe, sa aveti o experienta benefica si placuta, in acelasi timp!

Sursa foto: studentsexperience.ro

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s