Service auto profesionist

Discutam acum cateva zile cu un prieten despre masini. El si-a luat una acum ceva timp (peste 2 ani) si vrea sa-i faca o verificare completa. Se gandea unde s-o faca, asa ca m-a intrebat si pe mine. M-am mirat: cum domnule ma intrebi pe mine, care am vandut masina? De unde sa mai stiu eu unde ar trebui sa-i faci tu revizia? La care amicul meu imi zice calm: sigur ai aflat tu de vreun service auto profesionist. Tu, navighezi zilnic pe net si este imposibil sa nu fi dat de un service auto!
Ma mir ? Service-ul nu e ala de pe marginea drumului unde poposesti cand ai probleme? La care el: da, e si ala cand e urgent. Dar cand faci o revizie, ceva, te duci unde ai chef. El considera ca un service care are site, este mai de incredere. Ca daca n-ar fi bun, ar incepe lumea sa-l injure pe net si ar da faliment, curand. De acord. Discutand despre asta mi-a venit in minte o idee: bai, dar de ce n-ar fi o retea de service-uri? Cam cum vezi la magazinele si dealerii gsm: “cauta cel mai apropiat magazin”. Dupa discutia asta, vrand sa ma dau cunoscator. in ce este pe net, am cautat si am gasit un astfel de service auto, DPD Automotive, le dau numele pentru ca stiu cat de buni sunt, cat de seriosi sunt, stiu ca au o gramada de clienti.

Daca ar fi fost niste carpaci, probabil s-ar fi auzit pe internet despre asta. Netul nu ascunde nimic si orice defect iese in evidenta. Da, daca as avea masina si eu as apela la un service cu site, precum cei de la DPD Automotive. Mi se pare mult mai de incredere si e o dovada de modernitate. Pe bune: nu v-ati saturat de SERVICE-UL LU NEA GOGU? Parca e marfa, un service „gasibil” (tot de la trupa Taxi am cuvantul asta) pe net, respectiv gps.

Asadar, DPD Automotive, ofera servicii de mecanica auto, tinichigerie auto, diagnoza auto, electrica auto, intretinere Aer Consitionat, incarcare cu freon. Pe langa aceste servicii, la DPD Automotive, se pot inchiria autoturisme sau puteti benficia de tractari auto.

Locatia se afla in Str. Iacob Negruzzi Nr.40, Bucuresti, Sector 1.