SmartBiz365, ERP Romania

Solutia cloud ERP Romania, este acum, mai accesibila – SmartBiz 365

Stocarea de date online prin intermediul solutiei cloud erp romania, este de acum disponibila pe site-ul smartbiz365.ro. Poate ca multi privesc conceptul cloud cu oarece suspiciune, din cauza multor probleme de securitate ce au avut si inca mai au loc, in spatiul online. Sunt cunoscute atacurile cibernetice zilnice. Auzim de ele, in fiecare zi si privim cu multa ingrijorare aceste evenimente neplacute. Stim, ca ni se poate intampla si noua. Nu ne-ar conveni ca cineva sa aiba acces neautorizat la datele noastre personale. Sa intre, in intimitatea noastra si sa poata detine datele noastre stocate.
Si, eu ma tem pentru confidentialitate si pentru siguranta, dar atunci cand vad solutia ERP in Cloud, gen: erp romania, de la SMARTBIZ 365, ma linistesc. Mai trebuie oare sa ne temem, avnd in vedere ca cei care au ales acest gen de solutii cloud, nu au raportat vreun atac cibernetic de succes. Adica, datele lor sunt stocate in deplina siguranta.
Chiar, daca nu am avut parte de nicio surpriza neplacuta, ma gandesc serios la solutia ERP, un produs eficient. N-as vrea ca in viitorul apropiat sa fiu tinta vreunui, hacker.
Cu siguranta, nimeni nu isi doreste sa fie tinta hackerilor, mai ales companiile care detin foarte multe date. De aceea soluti cloud ERP, dezvoltata, este de luat in clacul pentru siguranta deplina.

De sa alegi Smart Biz365 si erp romania ?

-SmartBiz365. pentru ca este cea mai sigura metoda de securizare a datelor online;
– in prezent exista clienti din domeniul comertului si al serviciile, care au ales solutia cloud de la SmartBiz365, si sunt foarte multumiti.
– Pentru fiecare pachet de baza se asigura, pe langa licentele incluse, posibilitatea accesului pentru alti doi utilizatori externi, fara vreun cost suplimentar.
Cea mai sigura cale, pentru ca datele sa fie securizate este sa va informati si mai apoi sa alegeti o solutie cloud. Eu, recomand produsul SmartBiz 365 impreuna cu Office 365.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s