Deziderate nobile: anticorupție, moralitate, corectitudine…

Văd peste tot că se plânge masiv de mila celor cercetați, reținuți, arestați și care apoi au fost achitați.
Dați-mi voie să vă spun: eronat! Cei achitați fac parte dintre cei ”norocoși”, cei care nu au avut un Sistem atât de încrâncenat pornit împotriva lor și care, pe cale de consecință, au putut ajunge la niște judecători ”normali”, care uneori și-au riscat propria libertate pentru a face dreptate unor semeni de-ai lor.
Există puțini astfel de judecători și se ajunge extrem de dificil la ei dacă ai dosar DNA, având în vedere că 90% dintre dosarele lor sunt în mod clar înscenări.
Ceilalți 80%, cei care au ”ghinion”, merg la pușcăriile insalubre, strigându-și neputința în zadar ani și ani de zile.
Și nimeni nu face NIMIC: marota ”independenței” aruncată pe bandă rulantă de Inspecția ”prelungitului” Netejoru, bagă în pușcărie mii de persoane anual. Dacă ar fi reacționat la timp, dacă măcar, ar face 10% din ce aveau de făcut, nu am fi ajuns aici… dar, din păcate, suntem.
Păcat de poporul ăsta care nu realizează ce i s-a înscenat, în spatele unor deziderate nobile: anticorupție, moralitate, corectitudine…

3 gânduri despre “Deziderate nobile: anticorupție, moralitate, corectitudine…

  1. În afară de deziderate nobile” ,poporul asta trebuia sa mai aibe si ceva principii si inteligenta ! Atata timp cat considere ca uni oameni trebuie să meargă la pușcărie si sa li se încalce drepturile doar pt simplu motiv ca nu place ” societatii” , de fapt când accepti o justiție de genul asta ,care înainte de a fi coruptă este primitivă,ne meritam soarta, nu toti dar majoritatea ! Asa țară asa justiție ( institutii)!

    Apreciat de 1 persoană

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s