Bicicleta electrica de la MonkeyBoard

Bicicleta electrica de la MonkeyBoard
Bicicletele s-au schimbat foarte mult in timp ce tehnologia a tot evoluat. Azi, avem biciclete electrice, pliabile.
Eu, tanjesc de multe ori dupa momentele in care eram copil, nu aveam griji si nu imi pasa de nimic, de ceea ce se intampla in jurul meu. In urma cu cativa ani, eram fascinat de rasul copiilor, care isi petreceau mare parte a timpului, in fata blocului, plini de elan si de veselie, lipsiti de griji si de accesul la noile tehnologii.
Adult fiind, ne amintim cu drag de acele jocuri care ne faceau viata plina de culoare si ne aduceau un plus de optimism.
Privesc, azi. la copii, care sunt prinsi cu noua tehnologie. Au tot felul de gadgeturi, dar nu mai au copilarie. O plimbare cu bicicleta, un sotron, etc… vezi din ce in ce mai rar, la copii din ziua de azi.

MonkeyBoard, bicicleta electrica pliabila.

Va spuneam, la inceput, de noile tehnologii si exemplificam, cu bicicletele electrice. Asta, deoarece, pentru cei care isi doresc sa iasa la o plimbare, in mijlocul naturii, ar fi solutia ideala.
Bicicleta electrica de la MonkeyBoard, a dus tehnologia urbana mai aproape de nevoile noastre. Noua tehnologie folosita pentru crearea bicicletei electrice, au transformat acest vehicul, intr-un device, pentru care nu vei avea nevoie de un permis pentru conducere si nici nu vei fi nevoit sa o inmatriculezi, cu toate ca te va duce la destinatie, cu o viteza maxima de 25 km/ora.
Confortabila si utila, bicicleta electrica de la MokeyBoard, este pliabila si o poti lua cu tine in vacanta. Un beneficu de care poti profita, fie ca iti vei petrece concediul, la munte, fie la mare.

Imi aminteam, la inceputul articolului, de copilarie, de minunatele jocuri si drumetii pe care le faceam. Acum, aflandu-ma in postura de parinte, sunt pentru achizitia unei biciclete, chiar si electrice in defavoarea unei tablete. Voi, ce parere aveti?

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s