Tu-Dorel și-a revenit

După ce a stat o noapte în congelatorul din Kiseleff, tranșat și băgat în saci, legat la gură și la mâini, Tu-Dorel și-a revenit și a eliminat prevederile care aruncau în aer cam toate legile justiției
Acum e puțin mai bine, ca în bancul cu rabinul care după ce îi bagă animale în casă lui Ițic și apoi i le scoate îi lasă impresia că are o casă foarte spațioasă.
După ce ne înghesuise cu modificările alea halucinante, acum suntem bine. Noroc cu Dăncilă și Kiseleff – ul ăla, că altfel, idolul nostru ”profesorul Toader”, care i-a dat doctoratul lui Kovesi și se iubește cu Dănileț era să ne ”paradească” și legile adoptate de Parlament.

3 gânduri despre “Tu-Dorel și-a revenit

  1. Florentin Drăgănescu

    Păi altfel cum mai corectează cretinismele propuse din exterior! Haide-ți că a intrat în problemă până la gât şi murea sufocat, dar se dă drept durul satului, fără nătragi! Toti fac asa nu doar Tu-Dorel!

    Apreciază

  2. Szabo Magda

    Bun congelatorul din Kiseleff! Oare dacă mai stă o noapte TT închis cu d-na Dăncilă, nu va fi și mai bine, adică să-l și revoce pe Augustin care stă la dospit ca și Kovesi ?

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s