Statii pentru incarcarea bateriilor auto

Statii pentru incarcarea bateriilor auto.

Eu, nu mi-am achizitionat o masina electrica, dar am vazut ca in ultima vreme se pune accent pe acest mijloc de transport nepoluant. Azi, am citit un articol legat de Salonul auto de la Bucuresti si am fost curios sa vad, daca o masina electrica poate beneficia de o statie pentru incarcarea bateirei in orasul meu. Motorul google, cel care mi-a „sarit” in ajutor mi-a dat raspunsul, VOLT incarcare baterii auto . Numai ca el nu a fost multumitor pentru mine. Adica, la mine in oras, nu exista, deocamdata nicio statie pentru incarcarea bateriei. Deci, oferta de la SAB, nu se poate adresa unei amse mari de clienti, fiind constransi de existenta acestor statii de incarcare.
Sigur, planuri marete sunt. Am vazut si eu reprezentantii autoritatilor centrale sau locale, care promit…Doar, atat. promisiuni.
Pe de alta parte, masinile electrice sunt viitorul, iar acestea au nevoie de statii de incarcare a bateriei. Fie ca sunt cele de La VOLT, care fie vorba intre noi sunt performante, fiabile si prezinta siguranta in exploatare.
Statiile de incarcare, pe care le-am descoperit pe site-ul: volt.com sunt EVBox, pentru acasa, pentru oras sau pentru business, ca doar nu degeaba e lider pe acest segment in Europa.

Ce sa mai discutam, despre implicarea autoritatilor din Romania in dezvoltarea acestei piete care in strainatate a crescut in ultimii ani prin investitiile guvernamentale. Daca tot cumparam o masina electrica, cred ca cel mai bine sa achizitionam si o statie pentru acasa. Numai asa vom fi siguri ca vom putea incarca bateria masini electrice achizitionate. Aceasta putand fi amplasa foarte usor in garaj.

Ca o paranteza, tot la SAB 2018, am vazut ca cel mai mare constructor de automobile de la noi, a fost absent, iar modele hibrid sau cele electrice nu prea le-am vazut pe la alte expozitii de gen. Poate ca lipsa unor statii de incarcare pe teritoriul national este motivul. Cel putin in a doua situatie.

Concluzia masinile electrice sunt viitorul, iar statiile de incarcare devin o necesitate.

Din blogosfera romaneasca sa aveti o toamna minunata!

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s