Cristina are nevoie si de tine!

Dragul meu prieten, vizitator al acestui blog,

Cristina este o tanara numai 21 de ani, foarte iubita si apreciata de familie si prieteni, care trece printr-o drama de neimaginat. Totul s-a naruit in luna februarie 2018, in Londra (caci acolo locuia de putin timp), cand acuza dureri groaznice la nivelul abdomenului, ajungand la urgente intr-o stare foarte grava, fiind stabilizata intr-un final de doctori.

In luna aprilie insa, doctorii au descoperit, in urma biopsiei, de ce sufera tanara: o forma extrem de agresiva de CANCER DE COL UTERIN, avand o tumoare de 6 cm, pentru care specialistii au recomandat sa urmeze concomitent sedinte de chimioterapie si radioterapie. In acest timp, s-a descoperit ca tanara mai sufera de deficienta a rinichilor si i s-a implantat un stent la uretera. Dupa terminarea tratamentului, doctorii au spus ca starea ei este favorabila, tumora scazand la jumatate si o asteptau la control in luna septembrie.

 

Intr-o seara, din senin, i s-a facut rau, ajungand la urgente din nou, la Constanta (in vacanta la parinti): cauza a fost o hemoragie puternica si dureri insuportabile care au sosit odata cu aceasta. Doctorii i-au spus ca boala a recidivat, insa tanara nu a facut nici macar o simpla scanare CT sau RMN. Stupefiati de raspunsul doctorilor, parintii au decis sa apeleze la a doua opinie medicala in Viena si in Istanbul, alegand sa plece intr-un final in Istanbul pentru a reface biopsia (caci nu au primit-o de la Londra, iar tumora, fiind foarte agresiva si nefiind inlaturata, posibil sa suporte noi configuratii) si toate investigatiile, urmand sa inceapa in regim de urgenta tratamentul pentru a invinge cumplita maladie.

 

Cristina plange seara de seara, ne implora sa o salvam, nu vrea sa moara asa de tanara. Odata la cateva zile, si-asa epuizata, intra pe Live, pe pagina noastre de Facebook si ne tine la curent cu noutatile.

 

Haideti sa o ajutam sa treaca peste examenul vietii ei cu bine, haideti sa o incurajam, sa-i trimitem mesaje pozitive, are mare nevoie fiind o persoana foarte emotiva si sensibila si, nu in ultimul rand, haideti sa donam pentru a-i achita costurile medicale!

Donatiile se fac pe site-ul: salveazaoinima.ro, gasiti acolo detalii.

 

Cu prietenie,
Vlad Placinta

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s