Orice cetatean roman este obligat sa stie limba romana

Cum a spus Kelemen Honor bau, cum Livache a ramas fara ministru la invatamant. Daca PSD avea un presedinte de genul: Adrian Nastase, Kelemen Honor nu avea nici o sansa de reusita. Pentru ca un presedinte al PSD, care era presedinte, nu ar fi facut un pas in spate pe o tema in care propriul ministru a avut perfecta dreptate, pentru ca nu-i asa, orice cetatean roman este obligat sa stie limba romana, la un nivel de comunicare si scris decent. In plus, Adrian Nastase, ar fi stiut ca fermitatea pe acest subiect, i-ar fi adus automat un milion de voturi, in Transilvania, pentru prezidentiale. Asa cum a procedat Livache (Liviu Dragnea), cred ca din cele 2,5 milioane de voturi, pe care le mai are PSD, s-au mai dus pe pustii inca 10%. Asta este nivelul intelectual al lui Livache, atat poate, atat face.

In alta ordine de idei, Livache i-a propus doamnei Ecaterina Andronescu functia de Ministru al Invatamantului, de aici apare o intrebare, pe care orice om normal, la cap si o pune. Livache, de ce nu i-ai propus doamnei Ecaterina Andronescu, aceasta functie acum 6 luni cand tot PSD-ul i-a cerut asta?

Gurile rele spun ca Ecaterina Andronescu nu ar fi acceptat in ruptul capului ca Gen. Florian Coldea sa ajunga profesor universitar la Academia Nationala de Informatii.
Apropo, cine mai scrie comentarii la postarile mele in care face afirmatia ca sunt postac platit, il blochez, pentru ca asa cum eu accept sa apara in comentariil blogului meu zeci de osanale pentru Livache, tot asa trebuie sa accepte si domniile lor opiniile unui om care a vazut multe, in politica damboviteana, si care este profund impotriva  manelismului instaurat de televiziunile de stiri si nu numai.

2 gânduri despre “Orice cetatean roman este obligat sa stie limba romana

  1. Dacă este adevărat politician cu demnitatea să ne demonstreze acum că nu este de mina a doua! și își susține punctul de vedere început și merge pînă la capăt și refuză cu aceiasi demnitate funcția de ministru (dacă face ca și gabriel oprea și caută să ne „aburească” cu interesul național …. păi atunci atingem lumina și mergem acasă.

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s