Erbicid pentru porumb

Erbicid pentru porumb

Cel mai eficient erbicid porumb, de pe piata cu ingrasaminte si erbicide, il putem achizitiona din mediul online sau din reprezentantele producatorilor de erbicide destinate culturi de porumb. Spun asta deoarece azi am descoperit site-ul: erbicid.ro. Un site al unui magazin online cu produse destinate cresteri productiei agricole.

Fiindca azi, am navigat pe acest site si am descoperit produsele din acest magazin online, m-am gandit ca este util sa scriu acest articol, legat de erbicid porumb si prezenta in mediul online romanesc a unui magazin specializat in acest domeniu, destul de sensibil, agricultura.      

Pentru cultura de porumb, specialistii agronomi recomanda 3 produse foarte eficiente: Bandera 4 OD, Adengo 465 SC si Radial 40 SC. Pe site-ul al carui link l-am atasat mai sus, gasiti si argumentele specialistilor, care va vor convinge de eficienta acestor erbicide.

Agricultura in Romania este o parte componenta a economiei, foarte importanta. Pamnatul roditor, poate sa asigure hrana necesara populatiei, dar si o cantitate semnificativa de produse destinate exportului, pe alte piete din lumea intreaga. In ultimii ani, datorita fondurilor nerambursabile ale U. E, agricultura a devenit o componenta importanta in P.I.B.-ul anual.

De aceea, pentru cei care isi desfasoara activitate in agricultura este foarte important sa cunoasca si sa aplice tratamente eficiente in combaterea buruienilor. Altfel, buruienile, in culturile de porumb sau alte culturi agricole, pot duce la scaderea productiei. Pagubele, pe care buruienile le pot produce, se pot vedea inca din momentul cultivari, specialistii reconadand tratamente inca de la infiintarea culturilor.

Cele mai intalnite buruieni sunt: palamida, cucuta, pirul, etc. In cultura porumbului, din experienta proprie, va pot spune ca cele mai dese buruieni sunt stirul, pirul si ambrozia. Bineinteles ca mai sunt si alte buruieni. Acestea afecteaza poductia de porumb deoarece consuma. in primul rand o parte importanta de apa, apoi caladura si lumina. Comabterea acestora cu diferite solutii este esentiala, astfel va avea consecinte grave, la recoltare, asupra culturii respective.

Acum, exista diferite solutii pentru combaterea eficienta a buruienilor. Cu multi ani in urma, combatere se face doar cu sapa, azi, doar daca accesam intenetul vom descoperi magazine online care ofera solutii eficiente, cum este si cel al SC FITOCONSULT SRL, din Ramnicu Valcea, de pe str. George Cosbuc nr 4. Aveti si nr. un nr. de telefon la care va vor raspunde un consultant: 0722583953 – Ionut Necsuleu; 0729001760 – Claudiu Iantuc; 0740907961 – George Baluta
De asemenea, puteti trimite un e-mail, pentru informatii la: fitoconsult@consultant.com.

Agricultura, spuneam mai sus, este o componenta importanta a economiei, dar fara sa se aplice solutii moderne, tehnologii moderne, acest „dar”, poate sa creeze pagube.

O vorba din popor spune ca la:  „la fotbal, la politică şi la agricultură se pricepe tot românul”. Asa de bine, ca inca suntem in urma multor tarii, cu potential agricol mult mai slab, decat al nostru. Asa ca sfatul meu e sa renuntam la orgoliu si sa apelam, cand e vorba de erbicid porumb, la un specialist. Nu e nici o rusine, cat traim invatam.

Din blogosfera romaneasca eu va doresc sa aveti o toamna bogata!

 

 

 

 

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s