Gigantul ROCKWOOL vine in Romania

Un lider mondial cu vânzări de 2,2 miliarde de euro și 10 500 de angajați își anunța venirea în România încă din luna noiembrie. Gigantul vrea să deschidă o fabrică, în premieră, în țara noastră. Este vorba despre o investiție de aproximativ 50 de milioane de euro ce va crea sute de locuri de muncă.

Acum, ROCKWOOL a anunțat demararea lucrărilor. De construcția fabricii se va ocupa CON-A, una dintre cele mai mari companii de construcţii cu capital românesc.
Fabrica va fi amplasată pe un teren de aproximativ 30 de hectare in comuna Aricestii Rahtivani in apropiere de Ploiesti, judetul Prahova, si va fi prima fabrica de vata minerala bazaltica a Grupului ROCKWOOL in Romania.
Grupul va crea in jur de 150 de locuri de munca direct si alte 300 in mod indirect, pentru servicii si logistica.
Grupul danez este prezent în 38 de țări și are 27 de fabrici pe trei continente: Asia, America de Nord și Europa. În țara noastră, colosul este prezent de 20 de ani prin intermediul vânzărilor.
Oficialii estimează că producția de vată bazaltică va începe în anul 2019

Un gând despre “Gigantul ROCKWOOL vine in Romania

  1. Păi nui bine atunci când auzim de muncă nu ne place strigă cineva vrem sa muncim vrem locuri de muncă dece nu am bate noi câmpi cu obsesii politice create de străini! în loc să punem umărul la a face ceva bun păcat de copiii noștri ce viitor vor avea

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s