Realitatea Tv, a dat o teapa la buget de 25 milioane de euro

Teapa data la buget de Realitatea TV!

1. Realitatea TV (că tot au pornit ei  o campanie) sunt de un tupeu nemaintalnit. Cu 25.000.000 de EURO DATORIE la stat! Taxe și impozite NEPLĂTITE, INSOLVENȚĂ DE 7 ANI, împotriva oricărei LEGI, ei dau lecții de economie, ei vorbesc despre bugetul statului, despre taxe și impozite? Nu le este jenă! Câte secții de spital și câte săli de clasă ar putea fi renovate  cu banii pe care îi datoreaza ipocriti de la Realitatea TV?

2. Patronul lor, Maricel Păcuraru, a fost condamnat în 2014 la PATRU ANI de închisoare pentru SPĂLARE DE BANI și COMPLICITATE LA ABUZ ÎN SERVICIU în dosarul „Poșta Română”!

Astia au tupeul să vorbeasca despre „abuz în serviciu”? Astia au tupeul să vorbeasca despre „corupție”? Au tupeul să pozeze în ființe pure și impecabile? #IPOCRIȚILOR!

3. Realitatea TV! Pe lângă patronul „PENAL” Maricel Păcuraru, mai are un patron. El nu e „penal”, dar e #GEOSTRATEG. GUȘĂ-Geostrategul explica ieri savant – chiar la ei, la Insolvența TV – cum s-a uitat el în DEX și a observat că „M.IE” înseamnă, de fapt, „GURĂ”. Motiv pentru care si-a pus slugile sa puna în piept, marii „jurnaliști” de la iRealitatea TV, insigne cu „GURA PSD”. Ba chiar au anunțat că demareaza si-o campanie „GURA PSD”.

Platiti datoriile bai…jurnalisti spalati pe creier!!!

Un gând despre “Realitatea Tv, a dat o teapa la buget de 25 milioane de euro

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s