Cursuri limba engleza, unde si cand le facem?

Cursuri limba engleza, unde si cand le facem?

Ideal ar fi sa putem aprofunda limba engleza inca din copilarie. dar daca nu am avut ocazia, zic ca un curs de engleza pentru incepatori il putem face la Centrul de meditatii Capri! Asadar, am raspund si la a doua intrebare: Unde facem un curs de limba engleza?
De ce sa alegeti centrul de meditatii Capri? Este o intrebare pe care o anticipez.
La Capri, profesorii au experienta si oferta pe care am gasit-o, accesand site-ul lor, este foarte atractiva. ” Vino cu un prieten la cursurile de limbi straine de grup si primiti amandoi reducere 10%.” Cum suna asta? Ati mai gasit o asemenea oferta in Bucuresti? Eu, nu!

In Romania sunt multe joburi care necesita cunostinte de limbi straine. Un curs de limba engleza, franceza sau germana, nu face decat sa te faca compatibil cu jobul respectiv. Cu alte cuvinte, vei avea acces la un job bine platit chiar si la noi in tara.

Stiu ca unii care aud de cursuri pentru limbi straine se gandesc ca este vorba de niste cursuri pentru intelectuali, pentru oameni cu licenta si masterat. Daca va spun ca sunt cursuri pentru oameni normali, ma credeti? Chiar asa este, Centrul de meditatii Capri organizeaza periodic cursuri pentru incepatori. Spre exemplu: curs de engleza pentru incepatori. Asa ca, puteti sa va inscrieti fara sa mai aveti vreo retinere. Vorba romaneasca: „Niciodata nu e prea tarziu„, se potriveste si in aceasta situatie.

Cursul de limba engleza este doar un exemplu, insa, in opinia mea, ar trebui urmate si alte cursuri de calificare. In unele tari exista obligativitatea unei alte specializari, in Franta, de exemplu. Zic, Franta, pentru ca am lucrat o perioada si cunosc foarte bine, piata muncii de acolo.

In incheiere, vreau sa va indemn sa faceti un curs, indiferent de optiunea pe care o alegeti. Nu stii, niciodata ce iti rezerva viata! Succes!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s