Sistem de supraveghere video

 

Supravegherea locuintei cu un sistem video

camera-exterior-ip-full-hd-ir-30m-3-mp-hikvision-ds-2cd2t32-i3Daca stati la casa eu as recomandat sa va montati camere de supraveghere ( vezi aici: sistem de supraveghere video ), nu se stie niciodata daca si cand se poate intampla ceva, iar daca locuinta dispune de camere care filmeaza totul, poti fi cu un pas inaintea hotilor. Furturile din curti si din case au devenit din ce in ce mai dese, mai ales atunci cand acasa nu e nimeni.
Acelea sunt momentele pe care hotii le asteapta si actioneaza usor. Atunci cand nu este nimeni acasa, hotilor le este foarte usor sa intre in casa si sa ia tot ceea ce gasesc de valoare, iar atunci cand proprietarul se intoarce constata ca multe bunuri nu le mai are. Sa stiti ca nu-i deloc usor, pentru politisti sa-i identifice si mai apoi sa-i prinda pe hotii. Odata ce acestia fug si nimeni nu i-a vazut, sansele sa le dea de urma sunt mici, neavand astfel nici o pista pe care sa mearga.

Camere supraveghere video

Dar, daca ai camere de supraveghere montate, sansele cresc considerabil, pentru ca acestea pot filma fata hotilor sau pot oferi un mic detaliu care duce la identificarea hotilor. Si, mai e un aspect pe care nu trebuie sa-l neglijati, daca cineva vrea sa fure ceva de la voi si, va vedea instalate camerele de supraveghere video, sansele sunt foarte mari ca acestia sa va ocoleasca, stiind ce riscuri exista. Deci, este si o masura de preventie!

O idee buna este sa cumperi camere de supraveghere exterioare si sa ai la PC-ul tau un HDD mare care sa poata pastra in siguranta toate inregistrarile. Din pacate, multe astfel de camere nu sunt de buna calitate, imaginile nefiind foarte clare si nu-i ajuta pe politisti sa distinga ceva.
De aceea, zic ca cele gasite de mine pe hdsupraveghere.ro, raspund noilor cerinte! Ok! alegerea finala va apartine, desigur!
Daca luam ca exemplu un bloc, este aproape imposibil sa fie un ochi pentru fiecare locatar, astfel incat sa se stie cine intra si iese si cu ce:). Tocmai din acest motiv o solutie ar fi video-interfonul si veti avea in siguranta intreaga cladire.

Solutiile pe care eu vi le-am prezentat sunt necesare in ziua de azi! Nu stiu daca investitia e mare, dar in cazul unui bloc ea se diminueaza prin contributia fiecarui proprietar. Si mai este un aspect, de care trebuie sa tineti cont si de care am amintit la inceput, statistica furturilor in Romania .

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s