Merita sa investesti in mobila la comanda?

 

Sunt absolut convinsa ca merita sa investesti in mobila la comanda, atata timp cat aceasta este executata de un atelier care are experienta si care iti poate garanta calitatea lucrarii.

Este foarte important ca mobila executata la comanda sa contina materiale de calitate. Si mai important este ca personalul atelierului unde sa executa lucrarea sa fie foarte atent la detalii si sa lucreze cat mai ingrijit cu putinta.

Daca ai un spatiu mic atunci cu siguranta iti recomand sa optezi pentru mobila executata la comanda, caci in acest mod poti economisi foarte mult spatiu si in acelasi timp beneficiezi si de tot mobilierul de care ai nevoie pentru o casa cat mai primitoare si confortabila.

Dar daca esti in criza de timp si doresti sa iti mobilezi casa intr-un timp cat mai scurt atunci iti recomand sa optezi pentru cea gata facuta. Caci va dura putin timp ca aceasta sa fie gata, durata de asteptare difera de la un atelier la altul.

Ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa optezi pentru mobilier la comanda?

In primul rand trebuie sa masori foarte bine spatiul din casa. Este important ca dimensiunile pe care le comunici atelierului sa fie corecte. In al doilea rand alege materiale de calitate. Si nu in ultimul rand trebuie sa fii foarte atent la compania cu care alegi sa colaborezi. Am auzit tot felul de povesti cu ateliere de cartier care nu au putut sa isi onoreze comanzile sau care cereau in continuu bani pentru materiale. Alege o companie serioasa, care sa iti ofere consiliere si in crearea modelului, dar si in alegerea materialelor protivite pentru modelul selectat de tine. Daca nu stii nici un atelier sau companie serioasa iti recomand cu mare drag Mobili Casa. Cu siguranta nu vei regreta decizia facuta.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s