Vitrina frigorifica

 

574c3af85250e_180_180

Visul meu, in timpul liceului, era sa am o masina de inghetata. Cu toate ca inghetata nu imi e atat de draga, vedeam in acest mecanism complet de producere a inghetatei, o afacere profitabila. Personal, frecventam cafenelele, pentru ca imi placeau si inca imi mai place cafeaua, dar un ochi il aruncam si la vitrina frigorifica.

Visul meu s-a naruit, odata cu primul job, pe care cu greu l-am obtinut, dar o mica licarire de speranta, mi-a aparut acum cand am descoperit site-ul: contigrup.ro. Un site specializat in comercializarea de utilaje si accesori horeca. Imi imaginez acum, cum o sa fac comanda pentru o vitrina, iar apoi pentru sortimentele de inghetata, pe care sa le comercializez.
Sigur, ca si eu, ca multi altii, vreau sa pornesc la drum printr-o colaborare foarte buna, cu un distribuitor de echipamente si accesori Horeca. Este foarte important ca oamenii, cu care colaborezi, sa fie seriosi, altfel vor exista probleme.

Acum, revenind cu picioarele pe pamant, chiar daca imi doresc locul meu, stiu ca mai am multe de invatat, pana sa pot sa-mi pun pe picioare mica mea afacere.

Daca am adus in discutie, furnizori de echipamente Horeca, cei de la ContiGrup sunt pe aceasta piata, a funizari de echipamente si accesorii, de tip horeca, de foarte multi ani. Un furnizor cu experienta, care si-a creat un portofoliu de clienti fideli, de aceea exista si promotii la unele din echipamentele comercializate.

Tot pe site-ul celor de la ContiGrup, am vazut ca exista si solutii pentru finantarea in lesing sau rate de pana la un an, pentru echipamentele pe care le furnizeaza. Pentru mine, asta inseamna un pas important in realizarea visului.
Daca la inceputul articolului paream un pesimist, acum in incheiere sunt un optimist

Din blogosfera romaneasca va doresc mult bafta in implinirea viselor voastre!

 

Un gând despre “Vitrina frigorifica

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s